VIND: En Opel i 100 dage + 15.000 kr. til bilferie

Mine næste mål i crossfit

målicrossfit

Der er ofte nogle som spørger mig hvordan jeg kan holde motivationen oppe. Det findes der mange svar på, ét af dem er at jeg hele tiden har nogle mål som jeg gerne vil opnå. Store som små. Men der er altid noget jeg gerne vil blive bedre til eller noget som jeg vil kunne mestre. Jeg tror det er vigtigt at fortsætte med at lege, selvom jeg er blevet en voksen pige. Jeg er utrolig stædig og vedholdende og derfor motiverer mine mål mig helt vildt meget.

Lige nu er jeg blevet bidt af en gal crossfittere – trods mange fordomme. Jeg elsker det og jeg kan på nuværende tidspunkt ikke forestille mig et liv uden crossfit. Jep. Det shit er vokset på mig.

Jeg har nogle mål som jeg gerne vil nå – der er som sådan ikke en dato eller en deadline for det, men det er noget som jeg øver mig på så ofte som jeg kan.

Front squat! Lige pt. kan jeg tage 47 kg i front squat og jeg vil rigtig gerne op på 50 kg. Den er hård og tung og min strube bliver fuldstændig mast, men jeg synes det er det fedeste at kunne løfte mere og mere. Sådan er jeg åbenbart sat sammen: jo tungere, jo hårdere, jo bedre.

(fucking) Double Unders! Ahem for helvede. Jeg kæmper med det. Jeg kan sagtens tage double unders. Bare ikke så mange i træk og jeg vil gerne kunne tage 100 i træk. Det er målet og der er laang vej.

Udstrækning.. Jeg har altid været elendig til at prioritere det. Og det er bare så godt for min krop, det ved jeg jo. Særligt efter jeg træner så meget crossfit som jeg gør. Mine ben er virkelig stive og mine hofter og balder er enormt ømme efter alle de swings og squats som så ofte er på programmet. Derfor vil jeg gerne gøre det mindst én gang om ugen. Selvom jeg synes at det er lidt kedeligt. For jeg bilder mig ind at det er godt for min krop og dermed min træning og præstation. Og dét motiverer mig i høj grad!

Hvad er dit næste mål? Og har du, som jeg, altid et mål eller et ønske om at opnå noget?

4 kommentarer

 • Mette

  Har dyrket crossfit (også i CFC) i godt 4,5 år nu, og elsker det stadig lige højt <3

  Er de 47 kg. i frontsquat dit 1RM? 🙂

  Måske jeg også skulle sætte mig nogle nye mål, for jeg rykker mig ikke så meget mere (der er styr på DU og teknik i de tunge løft). Må hellere få fundet på noget jeg skal øve mig på.. Bom, bom, tænke, tænke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Hej Matilde. Hvad ville du gerne have ud af udstrækning? Altså hvad virker den for?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Natascha, jeg tror at jo mere smidig jeg bliver, jo bedre bliver jeg til at løfte tungt og restituere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  MU UDEN ELASTIK! Øv hvor er det svært! Og DU!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND: En Opel i 100 dage + 15.000 kr. til bilferie