Hvad synes du om dem her?

Om at være upopulær i blogland

05af3f752d01e55f68c953c80a837ad4

Hvorfor det hænger sådan sammen og om det hænger sådan sammen. Det har jeg ikke svaret på. Men jeg tror og føler at jeg er den mest udskældte og tilsvinede fitness/sundheds/trænings – blogger her i landet. Det er egentlig okay de fleste dage og det giver mig kun lyst og motivation til at fortsætte. Men det undrer mig nu alligevel. Nuvel, jeg er da bevidst om at jeg kan være ret så provokerende og at jeg til tider har en stærk holdning til tingene (læs bare her, her, her og her) men alligevel.

På det seneste har jeg fået flere mails fra meget sure og (tror jeg) bitre mennesker som sviner mig til, kalder mig ting som jeg aldrig er blevet kaldt før og som generelt er skide sure på mig. Jeg tager det ikke så tungt, selvom det selvfølgelig er ubehageligt at blive kaldt “arrogante superso” når jeg åbner min mail om morgenen og nyder min morgenkaffe. Og jeg er nysgerrig – for det er dig som læser med og ser det hele udefra. Hvorfor tror du at jeg provokerer så mange mennesker? Hvorfor og hvordan får jeg dem til at kalde mig grimme ting? Provokerer jeg dig? Og hvordan? Og hvis jeg gør, hvorfor læser du så med alligevel? Skriv endelig en kommentar – jeg er skide nysgerrig! På forhånd tak!

53 kommentarer

 • Julie

  Jeg synes bestemt ikke du er provokerende! Jeg er selv meget direkte og hudløs ærlig af natur, og jeg bliver altid så glad når jeg møder andre der også bare tør sige det de mener. Jeg har en fest over din blog, og det er mig en gåde hvorfor nogen føler behov for at svine dig til.. Jeg undrer mig også meget over HVAD de hidser sig op over? Dine indlæg om kærestesorg? Om nyt træningstøj? Opskrifter? … calm that ass down.. Jeg har læst med længe, og er ikke blevet stødt én eneste gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Haha ja det med at jeg er blevet single har provokeret en del.. Men det må de jo om. Jeg er glad for at du læser med og ja – jeg siger min mening her på bloggen og kan man ikke lide det, så må man jo daffe hen til en anden blog 😉 Tak fordi du læser med og tak for din kommentar og tid!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Hey!

  Jeg er først begyndt at læse mere med her på det sidste og mit indtryk er at du ofte får hug for at “vise dig frem”, om det så er kropsmæssigt eller med meninger om kage, men det tror jeg altså er klassisk dansk jantelov.

  For mit vedkommende må jeg bare sige at jeg synes du er supersej – du prioriterer din træning og din mentale sundhed højt og det synes jeg kun man kan have respekt for!

  Med al den inspiration du giver mig, så kan jeg efterlade dig med disse vise ord: “If I worried what every bitch in New York was saying about me, I’d never leave the house”. Bum!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Milla, tak for din søde kommentar! Jeg er glad for at du læser med og finder bloggen interessant. Og fuck den jantelov 😉 Og citatet til sidst er helt rigtigt og passer så godt i denne kontekst 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Jeg spørger mig selv, om der er noget ved din blog, der irriterer mig (eller som jeg kunne forestille mig, ville irritere andre). Min første tanke var, at det måske irriterer folk, at de oplever du er hellig. Altså, når du legitimerer din blog ved at tage afstand til “glansbillede-blogs”, så risikerer det at fremstå ligeså helligt, bare på en anden facon. Men så tænkte jeg igen: jamen, du gør jo IKKE hele tiden opmærksom på dig selv ved at tage afstand fra andre. Du er blot reel om det i situationer, hvor der foregår en reel sammenligning. Og det var det eneste “irriterende” punkt jeg kunne komme på. Det er rigtig nederen, men måske ligger svaret bare i, at rigtig mange mennesker er meget hurtige på tasterne og ignorerer, at der sidder et menneske på den anden side. Og så har de nok selv haft en dårlig dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hæhæ du har ret.. Og sådan er det nok bare at være blogger nu om dage – man skal finde sig i lidt af hvert. Og det gør jeg nu også, men jeg blev bare så nysgerrig 🙂 Tak for din kommentar og tak fordi du læser med! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  På en måde kan jeg godt sætte mig ind i, hvorfor nogle mennesker bliver meget provokerede, eftersom din måde at skrive på er meget direkte og ‘upoleret’. Jeg tror, mange er vant til, at budskaber bliver kamouflerede i gendrivelser, kærlige ord, osv. Jeg har personlig ikke noget problem med din måde at blogge på. Selvom dine holdninger støder mig, bliver jeg ikke provokeret, for det skinner virkelig igennem, hvor intelligent og selvsikker du er! Det er kun fedt, at vi har forskellige holdninger, og jeg synes, du er rigtig god til at ytre dine. Stor respekt herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg tror virkelig, at når folk reagerer mest voldsomt og sviner dig til mm., så er det fordi du lige præcist har ramt noget i dem/fundet deres ømme punkt. Fordi de inderst inde ved at du har ret! Oftest forholder det sig sådan, at hvis man hviler i sig selv og har sine ting i orden, så reagerer man ikke så voldsomt og går i forsvarsposition/til angreb på folk, som mener/gør/siger det modsatte af dig selv. Så er man jo bare ligeglad og lader sig ikke påvirke. Det bunder i en usikkerhed, og i at du lige pludselig har hævet dig lidt over dem, og det kan de sket ikke håndtere 🙂 Og så er det vel også pisse irriterende at du er så cool og tager det helt roligt, når de selv er oppe i det røde felt.

  Søde Matilde – ha’ en deeeeeeejlig dag og håber du byder din morgenkaffe. Jeg kan skide godt lide dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Du har sku nok ret – tak for at få den vinkel på det! Og tak fordi du læser med, det kan du tro betyder meget for mig! 🙂 Og god aften til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne Møller

   Louise, ved godt det er længe siden du har skrevet det, men vil blot sige det stadig er rigtig godt:) Dog er processen svær at forholde sig roligt, når man spontant bliver bragt i en meget uønsket konflikt og alle ens normer bliver brudt og så skal man bare forholde sig heeeelt roligt. Puha, den er svær, men der er lys forude:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Jeg læser med stor fornøjelse din blog.
  Du skriver åbenhjertet om mange perspektiver i livet, og det skal du have stor respekt for. Jeg kan sagtens føle mig ramt af enkelte af dine indlæg, men fremfor at lade mig provokere, giver det mig stof til eftertanke. I mine øjne, er det netop det der gør din blog interessant at læse.

  Jeg er vild med din blog og dine stærke holdninger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Mange tak E – det kan du tro at jeg sætter pris på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Du henvender dig til os ALLE – din ærlighed gør det fantastisk at følge din blog! Personligt træner jeg ikke, spiser kage flere gange om ugen, jeg er normalvægtig – jeg er bare lykkelig og glad for mit liv og min krop. Vi er forskellige, men du har flere holdninger, som jeg selv kender til. Du er bare dejlig direkte!

  Du virker som en kvinde i balance, men samtidig kan jeg se din sårbarhed. Mange mennesker er bange for at vise deres sårbarhed, men det er jo netop der at vi lærer dig at kende.

  Ja, du kan være provokerende og direkte, det gør bare din blog endnu bedre!
  Fortsæt det gode arbejde, du er motiverende for rigtig mange forskellige mennesker, tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Jeg er så vild med at du læser med, selvom du ikke er fysisk aktiv. Det kan du tro at jeg er glad for, for så rammer jeg nogle, som jeg ikke troede. Og det synes jeg er fedt! Og du kan tro at jeg fortsætter i helt samme stil 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Nu du spørger: der har flere gange tidligere (i blogland) været debatteret hvorvidt og hvornår man er inspireret af andres indlæg og derfor som god blogskik linker til dem. Din blog bliver ofte nævnt eller insinueret som en der ikke udviser god blogskik og som (tilsyneladende) ignorerer henvendelser fra andre om dette. Jeg bliver ikke provokeret af dig, men hvis man læser debatterne, er det svært ikke at have et negativt syn på din blog. Men din blog er inspirerende og “hyggelig” og derfor læser jeg med alligevel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Uha den igen 😉 Den troede jeg for længst var død her i blogland 🙂 Men godt du siger det.. Jeg læser ikke rigtig andre blogs så jeg er ikke altid så opdateret på, hvad sladderen går ud på 😉 Jeg er glad for at du læser med! 🙂 Tak for din kommentar Julie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg tror det kan skyldes, at du måske generelt ikke virker som et så sympatisk menneske generelt – og så får folk lyst til at svine dig til, i stedet for at forsvare dig ligesom på så mange andre blogge. Til tider kan du måske godt virke lidt arrogant og bedre end alle andre – og det kan måske gøre, at folk får mere behov for at svine dig til – det er dybt dybt dybt uretfærdigt og åndssvagt, for ingen af os kender dig i princippet, men det kunne være en årsag. 🙂

  Jeg ved faktisk ikke helt hvorfor jeg følger med længere, men du har ikke rigtig skrevet noget som har provokeret mig endnu og der er nogle blogindlæg jeg synes er meget gode, så jeg hænger i lidt endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Håber du hænger ved 😉 Hvordan virker jeg usympatisk synes du? Det er jeg meget interesseret i, for det er bestemt ikke meningen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Hej igen Matilde

   Jeg kan godt se, at det blev lidt mærkeligt formuleret – det beklager jeg!
   Det er egentlig ikke fordi jeg synes du virker usympatisk, jeg tror bare måske du har en anden attitude end de andre sundhedsblogge og den lidt “arrogante” og “ophøjede” og måske lidt hårde attitude kan i nogles øjne måske virke mindre sympatisk – det er lidt bare en teori. Jeg selv synes egentlig ikke du er usympatisk – men på samme tid tror jeg heller ikke vi ville svinge så godt sammen i virkeligheden – men det ved man jo aldrig! 🙂

   Så hvis det giver mening, så tror jeg nogen ikke synes du er sympatisk – men dermed ikke sagt at du er usympatisk.. det er lidt svært at forklare 🙂

   Jeg hænger helt sikkert ved – og jeg ønsker dig også held og lykke med det hele – jeg håber de onde kommentarer bliver færre og færre, for det har du altså ikke fortjent! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg synes egentligt din ærlige og provokerende er noget af det bedste ved bloggen.

  Jeg er lige begyndt at følge dig igen efter jeg har holdt en “pause”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Hov den fik vidst ikke det hele med…

   Men jeg har holdt en pause fra bloggen fordi jeg faktisk blev provokeret af alle de sponsoret indlæg som blev/bliver kamufleret i normale indlæg, hvilket jeg til tider stadig synes gør sig gældende. Hvis du kunne være lige så ærlig omkring dine sponsoreret indlæg som dine dejlige provokerende indlæg ville jeg mene du virker mere troværdig og ikke så provokerende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Tak for det råd – det vil jeg klart tænke over! Tak Maria 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Selv tak 🙂 Fedt du tager det så konstruktivt! Du er for cool.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Selv tak 🙂 Fedt du tager det så konstruktivt! Du er for cool. 0

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes overhovedet ikke at du er provokerende! Jeg tror, at de der sure mennesker skriver sure mails til dig, fordi de er jaloux. For du har mega meget viljestyrke til at gøre de ting, du gerne vil, og det beundrer jeg helt vildt, og det kan godt irriterer mig at jeg ikke selv har det. Så jeg er jo faktisk irriteret på mig selv, og eftersom du er min inspirationskilde, så kunne jeg forestille mig at andre, som også har dig til inspirationskilde, som også er sure på sig selv, lader det hele gå ud over dig. Jeg håber det gav bare en smule mening! XOXO

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Interessant vinkel – tak for den! Der blev jeg lidt klogere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofe

  Jeg synes, at du skal blive ved med at skrive og blogge om det du har lyst til uanset hvad folk skriver. Forstår ærlig talt ikke hvad det er som provokerer folk. Jeg følger dig på Instagram og læser bloggen i ny og næ, og kan ikke se noget usympatisk ved dig – tværtimod synes jeg, at du virker som en dejlig naturlig, sjov og ærlig pige (modsat blogdulle 1, 2 og 3 der har det ene redigerede og opstillede billede med max make-up efter det andet). Desuden, er du heller ikke bleg for at skrive om personlige problemer så det der med at du er for “hellig” og poleret det kan jeg ikke lige se. Keep it up Matilde, i bund og grund er folk bare misundelige (kliché-sætningen over dem alle) men det er sgu ikke engang løgn. Jeg er fan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Du kan tro at jeg fortsætter i helt samme stil 😉 Og tak for din søde kommentar, jeg er glad for at du kan lide at læse med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Du er ikke provokerende på nogen måde overhovedet.
  Det er bare folk, som ikke kan tåle forskellige ting af en eller anden mærkelig årsag.
  Personligt siger jeg selv tingene direkte til folk, og er sådan set ligeglad med hvad de mener om det. Selvfølgelig uden at gøre nogen kede af det. Men du forstår nok hvad jeg mener 😉 og dem der skriver sådant nogetbgrimt til dig, der tænker jeg sikkert lavt selvværd de må have, siden de har brug for at gøre det. Så Mathilde lad det flyve forbi fuldstændig, for de har jo et problem. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Du har ret – det er dem som har et problem. Og tak for din kommentar og fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg er totalt uforstående over for at folk synes du er provokerende og usympatisk. Øh det da gået min næse forbi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Din blog er realistisk og ærlig. Jeg er vild med den! :67:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Xenia

  Faktisk synes jeg på ingen måder du er provokerende eller lign. Kan slet ikke forstille mig at folk rent faktisk skriver sådan til dig!
  Jeg synes du er super ærlig og sjov og derfor læser jeg med på din blog. Jeg elsker særligt når du stikker lidt til blogger miljøet, for hvorfor skal alle gøre som dem? og du gør det alligevel på en måde man ikke bliver stødt over…
  Jeg håber du vil fortsætte din stil på bloggen, for selvom nogle bliver sure og stødt, er vi mindst ligeså mange der vælger at læse med og bliver glade i låget af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Du kan tro at jeg fortsætter i samme stil 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Nogle af dine indlæg ligger i nogen grad op til diskussioner, når du skriver om et emne, der også diskuteres i andre medier, eksempelvis da du skrev om det med indtagelse af kage efter at have gjordt plads til det efter en løbetur.
  Personligt synes jeg at din blog er fed at læse, fordi du skriver om rigtig mange forskellige ting og ikke er ked af at lægge op til diskussioner eller at give din ærlige mening til kende, uanset om den skiller sig meget ud fra de andre sundheds-blogs.
  Jeg tror, at din ligefremhed og ærlighed gør at du kan modtage mails med grimme og ubrugelige kommentarer om dig som person. Sådan er det jo også med politikkere og andre mennesker, der er aktive i diverse medier. Jeg kan godt se at det er vildt demotiverede og sårende at der kan være folk, som sender sådanne mails til dig, men jeg arbejder selv i en butik, og folk kan virkelig være grimme i munden og hidse sig op over små ting, hvis de vil. Der findes desværre bare sådan nogle mennesker og dem kan man ikke skærme sig mod uanset hvor godt man (forsøger at) udføre sit arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Jeg tror at du har ret. Jeg ser bare mig selv om ret genert og som en stille pige – men jeg får nok luft igennem bloggen og kan nok virke provokerende på den måde. Tak fordi du læser med og tak for din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Du godeste, hvor er det nogle sørgelige typer, der tager sig tid til, og har behov for, at sidde og skrive grimme ting til dig.

  Som det også er nævnt i mange andre kommentarer, tror jeg, det har enormt meget at gøre med janteloven. Den eneste måde vi kan dræbe janteloven er dog at gøre som du gør. Så fortsæt endelig med at tro og vise, at du er noget. For det er du.

  Derudover er jeg sikker på, at det også har betydning, at det er så “gratis” at skrive sådanne ting til hinanden på nettet. Man skal sjældent stå til ansvar for det i virkeligheden. Uanset hvor trist en person, der sidder og skriver “arrogante superso” til dig, så ville han/hun nok sjældent gå hen til dig i virkeligheden og bruge samme ord.

  Det kunne også sagtens have noget at gøre med, at vi er kvinder. Hvis vi forestiller os, at du var en mand, der skrev en blog primært rettet mod mænd, så tvivler jeg stærkt på, at du ville opleve lignende ubehagelige kommentarer fra de mænd, der ville læse med. Kvinder er jo desværre tit hinandens værste fjender. Hvad det mon skyldes, er svært at vide. Måske usikkerhed og misundelse? Mange af os er nok enige om, at de stærkeste og mest imponerende kvinder, er dem, der er i stand til at hjælpe andre til at shine – og ikke piller dem ned.

  Keep up the good work 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Du er skide sød, sikke en dejlig kommentar! Og hvor har du ret! Det ved jeg jo godt.. men jeg blev alligevel nysgerrig omkring, hvad det lige er ved mig som er så provokerende 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg synes du provokerer fordi du ofte er meget dømmende og fordomsfuld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Maja. Tak for din kommentar. Hvordan mener du at jeg er fordomsfuld? Det er jeg ret nysgerrig omkring 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Personligt føler jeg at du fx sætter alle forældre der har deres børn med i fitness i dårligt lys, eller “siger” at alle der cuter uden at stille op til konkurrence er dumme. Men det er jo slet ikke sikkert at du mener det sådan, og om ikke andet er det ikke ligegyldige diskussioner du starter. Og jeg hader dig ikke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg synes bestemt ikke at du er provokerende eller ubehagelig på nogen måde!
  For mig virker du super sjov. Og ikke mindst inspirerende. Og tænker (skriver/formulerer) som mig selv. Tror ikke jeg bliver provokeret da du endnu ikke har udtrykt noget jeg selv har tænkt på 😉

  Du virker som en charmerende pige med ben i næsen. Og så er du piv lækker. Og det er bare ikke alle der kan tåle det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øh.. Provokerende? Det kan jeg slet ikke… forstå?
  Jeg så du skrev som svar til en kommentar, at det havde provokeret folk at du er blevet single. Huh? Hvis det er provokerende, så siger det jo sig selv.. Folk har da skide ondt i røven over, at du lever livet, og du fremkalder da helt sikkert også dårlig samvittighed hos nogle, når du kan dyrke crossfit to gange om dagen (eller bare en).. Men altså. Ligefrem at sende dig hadefulde mails.. Det siger bare noget om vores samfund i dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Pedersen

  Hør her du har en af de fedeste og mest reelle blogge. Den er super fed at følge og elsker at du tør stikke lidt til nogle emner andre ikke tør. Så bliv ved med at provokere :o) Vi er mange som smiler herude bag skærmene eller hvert fald tænker, nå så vi ikke alene om det.

  You go girl!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Hej Matilde.
  Jeg oplever personligt, at du til tider kan være sort-hvid i dine holdninger, altså meget markant, hvorved der naturligvis afstedkommer reaktioner. Din IG og blog kan have tendens til at mangle nuancer, grundet dine markante meninger. Når folk oplever dig som værende meget markant, viser det en hård (arrogant) side af dig, hvilket folk kan føle sig provokeret af. For enten er man enig i dine udtalelser eller også er man uenig, der er ingen mellemting. Og det er det jeg mener med, at din blog nogen gange kan mangle nuancer. Din retorik er mere kontant og direkte, hvilket måske har givet et billede af dig, som værende arrogant og fordømmende, hvilket jeg ikke tror er virkeligheden. Jeg kan godt tage din retorik og jeg ser den som humoristisk. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Folk er så skide hurtige på tasterne nu om dage, og så uartige at de ikke skammer sig over, at kalde andre de grimmeste ting! Føj altså.

  Men for at give et konstruktivt svar på dine spørgsmål, så må jeg ærligt indrømme, at da jeg, for nogle år tilbage, begyndte at følge dig, da havde jeg sgu selv lidt et love/hate forhold til dig. Det ytrede jeg mig bare ikke om, fordi jeg udemærket godt vidste, at det var mig den var gal med.
  Mit problem var, at selvom jeg fulgte med, så gjorde jeg det ikke rigtig alligevel. Mange indlæg blev kun skimmet, og andre blev slet ikke læst. Og så var det jo let at drage konklusioner om dit alt for perfekte liv. Jeg tror (og håber), at det måske er et af problemerne for nogle af dem, som ikke holder sine grimme ord tilbage.
  For nu hvor jeg følger ordentligt med, er det en helt anden matilde jeg ser. Og det jeg ELSKER ved din blog er, at du er så hudløs ærlig, og ikke bange for at vise når livet også gør lidt ondt. Og jeg ved, at hvis vi kendte hinanden, så ville jeg elske dig. Bare fordi du er, som du er. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia K

  Hej Matilde

  Jeg synes du er for sej!

  – og jeg fatter godt nok ikke de sure bitre folk derude, de kan da bare lade være med at læse med.

  Hav en god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Matilde! Jeg tror at folk reagerer så surt og er så sensitive over for dine direkte holdninger, fordi du er sådan en stærk og ærlig kvinde, og folk der sidder derude har bare ondt i røven over at de ikke kan nå din vilje, træningsmotivation, udstråling og styrke til sokkeholderne!
  Bliv endelig ved med at blogge, jeg finder dine forskellige indlæg aldeles underholdende, og det giver MIG motivation til at gøre MIT bedste – og er det i bund og grund ikke dét, det handler om?
  Rigtig god weekend herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Mange tak Pernille, hvor er du sød at tage dig tid til at skrive. Mange tak og god weekend til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Hej
  Jeg springer ud i det, og er ærlig, med risiko for selv at blive svinet til.
  For det første er det aldrig ok, at svine andre til.
  Det meste af tiden nyder jeg din blog, facebook, instagram, mv, men det der en gang i mellem provokerer MIG, er dine kommentarer om andre mennesker, kvinden der havde sit barn med i fitness centeret, hende der sad på bænken i omklædningen uden trusser, der var flere, som jeg ikke lige kan huske præcist nok, til at ville gengive. Det provokerer mig, at du melder så hårdt ud om mennesker, du ikke kender, og hvor du ikke kender forhistorien. Den slags kan man i min verden til nød viske om med en venninde, men man slynger det ikke ud på de sociale medier, hende du skriver om kan være en læser, der bliver såret.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad synes du om dem her?