Jeg har designet mine egne Nike Free 5.0 Sko

Verdens sjoveste løb (virkelig!) THE COLOR RUN!

IMG_7269   IMG_7309 IMG_7312

Sidste år løb jeg Color Run og jeg vidste med det samme, at det ville være en begivenhed som jeg ville gentage. Det var virkelig en sjov oplevelse – lidt ligesom at være på Roskilde festival: glade mennesker, fest, folk der var klædt ud, musik, latter og, nå ja, et løb hvor du bliver smurt ind i forskellige farver. Det er med god grund at Color Run også er kendt som: The Happiest 5K on the Planet!

Jeg er ikke den store løber (jeg hader det faktisk..hader er måske et voldsomt ord, men det er satme tæt på at jeg hader det!) men Color Run, dét er lige noget for mig! Det gælder nemlig ikke om at komme først – det gælder om at have det sjovt mens man løber og dét kan jeg godt finde ud af! Derudover støtter Color Run Muskelsvindfonden med en del af overskuddet og dét vil jeg gerne være med til at støtte.

Jeg skal løbe det d.10 maj i Valbyparken – skal du med? Du har nu chancen for at vinde 2 billetter – alt du skal gøre er at skrive, hvem du vil løbe med, hvis du vinder.

Du kan købe billetter lige her! Hvis du har lyst til at løbe sammen med mig og sødeste Christina kan du lige nu købe en billet og få 50 kroner i rabat ved at bruge koden: TBDCOLOR (gælder de første 100 som køber billet og kun i København). Så mødes vi alle sammen et sted i Valbyparken og så tror jeg at vi skal op på scenen og kaste lidt med farve på publikum.. har du lyst til at være med så skynd dig at købe din billet med rabat!

Du kan desuden følge med i nyheder og andet information omkring alle løbene på Color Run’s facebook lige her. Der afholdes løb over hele landet – tjek løbene ud her!

Indlægget er sponsoreret.

IMG_7331 IMG_7301 IMG_7330 IMG_7329

40 kommentarer

 • Maria

  Min veninde, der fødte for 7 uger siden, vil gerne i gang med at løbe igen. Dette ville være et perfekt startskud på projekt “i gang efter fødsel”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det kunne være super fedt at løbe det med min søde søster! En god undskyldning for at hygge sig sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hansen

  Min far! Jeg ser ham desværre ikke ligeså tit mere, efter jeg er flyttet hjemmefra. Jeg savner at løbe og tilbringe min tid med ham og denne oplevelse ville være fantastisk at få sammen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Det er bare det fedeste løb, og den oplevelse vil jeg gerne give min fantastiske træningsmakker, for at sætte lidt kulør på vores træning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville løbe sammen med min søde veninde. Vi har i lang tid snakket om det løb og kunne godt bruge noget, der leder tankerne væk fra de sidste travle dage i gymnasiet og kommende eksamener 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Det skulle helt sikkert være med min mor!!! Hun har været en kæmpe støtte for mig, det sidste lange stykke tid, som har været ret meget nedtur for mig (og stadig er..)! Vi elsker begge to at løbe, og dette kunne være perfekt for at lave noget sammen, hvor vi virkelig bare kunne have det sjovt sammen, og nyde, at der rent faktisk også er noget positivt stadigvæk.. :relieved:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg ville løbe med min seje søster, som har tabt sig 8,4 kg siden januar og er i sit livs form. Jeg har ingen chance for at følge med hende, men jeg vil gøre alt for at være sammen med hende og lave noget aktivt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla B

  Jeg vil invitere min veninde Johannne med, som jeg savner hver dag, og vi har tit snakket at tage til Zulu colorbrun 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville uden tvivl tage min veninde Johanne med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff Salsø

  Jeg vil vildt gerne løbe sammen med min mor 😉 Det kunne være super hyggeligt! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg vil uden tvivl tage min bedste veninde under armen da vi altid har haft en venlig konkurrence kørende omkring vores manglende løbeevner. Hun har dog ikke set mig i aktion siden mit vægttab på 10 kg (og markant forbedrede kondition) og det ville derfor være en fantastisk begivenhed at få lov at vise mine fremskridt til hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil vildt gerne løbe color run med min veninde Mette. Vi løb halvmarathon sammen sidste sommer, og jeg hev og slæbte hende de sidste kilometer, hvilket resulterede i at hendes fod brækkede! Så jeg tænker jeg skylder hende et sjovt og mindre “farligt” løb :ok_woman:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Petersen

  Vil gerne løbe mit første colorrun med min søde løbemakker fra mit studie 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil løbe med min fantastiske veninde, Rikke. Jeg flytter lige straks fra København til Aarhus, og vi er så meget som muligt sammen inden. Vinder jeg disse billetter skal vi have taget et billede ved målstregen som skal i glas og ramme <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  ÅRRRRH ville være så sejt at vinde, og vil løbe det med min skønne kæreste. ville være en skøn oplevelse at få sammen, men pengene rækker bare ikke lige til de billetter der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er ikke vild med det løberi, det er min søster til gengæld. Nu har jeg i tre måneder slæbt hende med til crossfit, så jeg skylder vist at prøve hendes sportsgren og det her ville da være en herlig anledning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ville løbe med min skønne søster. Vi har et meget tæt forhold og er altid klar på at have noget sjov og ballade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line L

  Min kæreste – tror det kunne være den perfekte måde at holde lidt fri fra eksaminer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil løbe med min veninde og gamle roomie. Hun er min bedste veninde, næsten som en søster.
  Det var faktisk også hendes skyld at jeg kom igang med at løbe til at starte med!
  Hun har selv mistet gejsten lidt for træning og løb, så jeg tror det ville være en god måde at få hende lidt back on track på.
  Håber at jeg vinder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Det ville være rigtig fedt at løbe det sammen med min mor – en fest i farver 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg ville løbe med min veninde Julie, fordi vi på vores backpacker-rejse for et par år siden missede happy holy i Indien og vi derfor bliver nødt til snart at finde en mulighed for at kaste lidt farver på hinanden og løbe tossede rundt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Min søster Amalie, som bliver student til sommer og lige nu bare læser og læser. Hun er så flittig og fortjener noget sjov midt i eksamensræset
  :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Min lillebror og jeg har fået hver vores interesser og snakker sjældent sammen. Jeg savner at få et dejligt grin sammen med ham. Dette ville være en fantastisk mulighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Min dejlige veninde fra fys studiet! Med hende er al slags træning sjov, så det her løb vil helt sikkert være noget for os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg er i gang med tabe mig og komme tilbage i løbeform efter min 3. Graviditet, så jeg vil elske at have dette løb, som træningsmål de næste par uger 🙂

  Jeg vil tage min søs med som bor lige ved Valbyparken, så har hun ingen undskyldning for ikke at tage med 😉 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Så ville jeg tage min storesøster med! Hun er lige nu inde i en ikke særlig periode, da hun er ved at gå fra sin børns far, og hun kunne sikkert derfor godt bruge lidt fest og farver i sit liv!
  Hun er desuden også igang med et vægttab, og selvom hun ikke er den store løber, tror jeg at det her kunne være en god måde at komme igang på!
  Jeg krydser fingre 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Ville helt klart løbe med min klasse! Vi har længe snakket om, at det kunne være lækkert med lidt løb og sjov, eftersom vi alle lige er kommet hjem fra USA, hvor vi har taget lidt kilo på 😉
  Gik glip af det sidste år, og vil SÅ gerne være med i år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sign

  Jeg ville have min skønne trænings veninde med EMILIE

  Så vi prøver noget andet end bare at træne i et center

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Madsen

  Jeg ville uden tvivl tage min elskede mor med. Elsker hende overalt og det ville være den perfekte mor dags gave. Da det ville være et skub i røven for os begge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Madsen

  Jeg ville uden tvivl tage min elskede mor med. Det ville være den perfekte mor dags gave, og et skub i røven for os begge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  Jeg vil rigtig gerne løbe med min søster Stine, da jeg bor i Aarhus og hun i København er det en oplagt mulighed for at se hende og støtte et fantastisk formål – og selvfølgelig få en mega sjov dag ud af det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Christensen

  Jeg vil tage min gode veninde Julie med på den farverige tur, for at hylde vores faste løbeaftale, med en farverig og fantastisk tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Andersen

  Jeg vil helt vildt gerne løbe med min lillesøster og bedste veninde Rikke, fordi vi ikke får set hinanden så meget mere, og fordi vi kunne have godt at den løbetur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville tage min veninde med, så hele vores firkløver kan samles (de to andre har billet, men SU’en spændte ben for vi to andre). Det ville være så sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise jensen

  Jeg vil løbe med min veninde Nanna, i dag tager hun ud og rejser men hun når lige at komme hjem til løbet, så kunne være hyggeligt at hun får den overraskelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis jeg vinder, vil jeg tage min 10 årige datter med, det er jo på mors dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Det vil være hendes første løb, og jeg ved at hun vil elske at det er en fest

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg har snakket med min veninde om at tage afsted de sidste to år men det bliver bare aldrig rigtigt til noget. Dette kunne være den perfekte mulighed for endelig at komme afsted 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Ejjj, det vil jeg rigtig gerne vinde:D Ville invitere min søster med – hun er nemlig vild med fest og farver.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har designet mine egne Nike Free 5.0 Sko