Hvorfor jeg er så ærlig som jeg er

HSPU (headstand pushup)

Der er mange ting jeg gerne vil lære. Rigtig mange ting.

En af dem var at lave HSPU – og til dig der (heller) ikke er helt med på forkortelserne så er det altså en push up på hovedet. Ser pisse nemt ud, det er det ikke kan jeg lynhurtigt afsløre. Jeg har nu fået nogenlunde fat i teknikken og jeg har styrken til at lave dem. Prøv selv – alt du skal brug er en væg!

Sørg lige for at fjerne eventuelle møbler og ting i nærheden af dig, hvis du falder som jeg gør i denne video:

1 kommentar

  • Louise

    Prøv at starte nede i stedet. Stå på hovedet op af vægen, bøj/kip dine knæ ned mod dine albuer. Stræk benene eksplosivt op, og i det du gør det strækker du også armene. Håber det giver mening

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor jeg er så ærlig som jeg er