Crossfit din bitch

I denne måneds TJECK Magazine

02

06

Du kan i denne måned finde mig i Tjeck Magazine som uddeles på alle landets gymnasier – jeg viser nogle hurtige øvelser til at stramme op hist og her og øvelser som du kan lave derhjemme. OG TØV NU EN KENDE – inden jeg får sure/undrende mails!

Jeg er klar over at jeg skrev dette indlæg om netop bikinikroppen og dét kan du tro at jeg stadig står indenfor. Budskabet med artikel er ikke at du skal gå i panik og tabe dig og lade være med at spise – budskabet er at du kan få en håndfuld gode og nemme øvelser, som du kan lave derhjemme. Det handler (for mig) ikke så meget om hvordan du ser ud eller kommer til at se ud, det handler om at være fysisk stærk – fordi det gør dig hammer stærk psykisk. Og så er der altså kvinder som gerne vil strammes lidt op her op mod sommeren og dét har jeg kun respekt for. Jeg vil til hver en tid være fortaler for, at du skal være glad for din krop hele året, men jeg må også indse at motivationen måske er størst her op mod sommeren. Og dét synes jeg kun er beundringsværdigt og her kan du måske bruge min øvelser.

Du kan finde artikel online her eller nappe et blad på det lokale gymnasium!

Tak til Marie Ravn for de fine billeder, til søde Emilie fra Tjeck Magazine (du var hardcore!) og selvfølgelig til verdens bedste Værksted for lån af location!

 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crossfit din bitch