Fordi du fortjener det (indsæt sving med hår her)

Irma gør det sku’ igen

nolerirma

Nuvel. Irma er måske ikke den butik som jeg frekventere mest. Der er lækkert i Irma – ingen tvivl om det. Men det er også dyrt og jeg bliver noget så fristet hver gang jeg vader derind. Men jeg kan nu godt finde på at stikke snuden derind noget oftere – for Irma formår at gøre mit liv lidt mere enkelt. Og det er tiltrængt! Sammen med Skærtoftmølle (som laver det lækreste mel i Danmark) har de lavet brød og bageblandinger som jeg er ret begejstret for. Det er økologisk, det er nemt og det smager hjemmebagt og dét er det vigtigste for mig. Jeg har prøvet kræfter med bolleblandingen og det kan ikke blive nemmere. Gær, vand og blanding. Rør lidt, stil i køleskab natten over, klat boller på bageplade med to skeer, bag dem, æd dem med smør. Det bliver næppe lettere. Og de smager som mine egne koldhævede, de smager af kvalitet. Du kan købe blandingerne i Irma og de har vist også en citronmåne som skulle være ret så lækker..

Jeg har smagt produkterne til et event og bagt bollerne derhjemme selv.

2 kommentarer

  • Signe

    De ser rigtig lækre ud – vil du ikke lige skrive hvilken af Irmas blandinger, du har brugt der?? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    ja irma er en nice butik. de har mangelækre ting. men den findes ikke i odense. fynboer bruger ikke nok penge på kvali mad 🙂 åbenbart

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordi du fortjener det (indsæt sving med hår her)