Tunmousse deluxe

RAW Jordbærkage

joi

Ja en kage er det jo egentlig ikke helt, men nok nærmere en dessert. Ikke desto mindre er det en lækker én af slagsen – og så er den faktisk slet ikke så usund!

Der er til omkring 4-5 stk. Du skal bruge:

 • en portion af den hjemmelavede marcipan,
 • en portion af den hjemmepiskede kokosskum,
 • friske jordbær
 • mynte
 • evt. chokolade eller kakaonibs

Tag den kolde marcipan ud af køleskabet og rul runde bunde ud, de skal cirka være 0,5 cm. tykke. Pres dem ned i dine serveringsglas (eller hvad du nu serverer i), smør eventuelt et tyndt lag chokolade ud på bunden. Skær jordbær ud og læg dem ovenpå marcipanbunden, top med kokosskummet og pynt med mynte, kakaonibs eller små stykker chokolade.

dgfdf

Indlægget har været postet før – men nu kommer jordbærene igen frem og derfor synes jeg at opskriften skulle på bloggen igen.

7 kommentarer

 • Ida

  Jeg elsker at vågne op til en ny, spændende og lækker opskrift hver dag! Din blog er simpelthen så fantastisk og dine opskrifter er så gode og nemme at gå til! Tusind tak 🙂 du er forbandet sej! Jeg glæder mig til at lave denne lækre dessert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor lyder det dog lækkert! Jeg elsker jordbærkage og denne RAW-udgave må simpelthen afprøves.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Løbeskoene, jeg vandt men aldrig fik? Fair nok hvis du heller ikke har hørt mere fra præmiegiveren, men et svar på mine henvendelser vil jeg sætte pris på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Matilde!
  Jeg synes simpelthen du er så inspirerende og elsker at følge dig på de sociale medier. :smiley:
  Jeg har dog et spørgsmål, som jeg ikke rigtig kan få svar på nogle steder, så håber du kan hjælpe mig… Jeg ved at vitaminer og kosttilskud kan være en fordel, men jeg er simpelhen SÅ forvirret over hvilke man bør tage? Er der noget du kan anbefale som en del af en sund og varieret kost? Jeg spiser sundt og træner også meget, men er aldrig blevet helt klog på alle de kosttilskud? :yum:

  Knus fra Anna!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Ser virkelig lækkert ud! Kunne det tænke sig at du ville lave et indlæg om træningstøj til ikke så mange penge? 🙂
  xxx Alexandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din blog er så fantastisk og hold op hvor er det en lækker opskrift, på en lækker kage, eller dessert, mums!

  Knus
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tunmousse deluxe