Det værste ved at træne (ja der findes ulemper!)

Skal du vælte rundt i farve på søndag?

IMG_7327

Jeg skal løbe det gladeste løb på søndag og jeg glæder mig overdrevet meget! Jeg deltog sidste år og jeg glæder mig kun endnu mere i år – fordi jeg ved hvor stor en fest det er, hvor sjovt løbet er og hvor meget jeg kommer til at grine. Det bliver virkelig fedt og jeg krydser fingre for solskin, men Color Run er faktisk så sjovt at regn og blæst kun ville gøre det sjovere..

Tak til alle jer som deltog – jeg ville ønske at vi kunne løbe sammen alle sammen (det ville være virkelig sjovt!) men jeg har kun mulighed for at give billetter til 2 af jer og jeg kunne ikke stå for søde Astrid som skrev:

“Min lillebror og jeg har fået hver vores interesser og snakker sjældent sammen. Jeg savner at få et dejligt grin sammen med ham. Dette ville være en fantastisk mulighed”.

Dén gik lige i hjertet og jeg håber at jeg kan få hilst på jer på søndag!

Hvis du stadig gerne vil have fingre i billetter så kig her og følg med herinde også. God dag!

 Sponsoreret

1 kommentar

  • By helping the characters in the lessons reach their goals, learners will
    gain relevant skills in a safe and supportive environment.

    Learning how to drive is considered to be in the priority list of a lot
    of growing adults. There are times that you should reverse as you squeezed in your vehicle to a quite narrow space.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det værste ved at træne (ja der findes ulemper!)