RAW Jordbærkage

Storbyrejse: Hamborg

image2 image3 image5 (2)

Min mor og jeg har gjort det før og nu skal vi snart til det igen: Årets storbyferie! Denne gang har min mor bestemt destinationen – mest fordi jeg igen, igen ville vælge Amsterdam. Jeg er så forelsket i den by! Men vi skal altså en tur til Hamborg som åbenbart er det nye. Og jeg glæder mig helt abnormt meget! Jeg trænger, trænger, trænger til denne tur! Jeg har brug for at komme væk, ligge alt fra mig, være sammen med min mor i døgndrift, grine, drikke vin midt på dagen, shoppe så meget at min bankmand får et hjertetilfælde (ej ikke sådan et rigtigt et!) og sove længe. Fuck jeg glæder mig! Ja jeg skrev sku’ fuck. Det er vist ikke første gange.

MEN! Jeg har brug for jeres hjælp! Hvad skal vi se? Hvad skal vi spise? Hvad skal vi drikke? Hvor skal vi shoppe? Hvor skal vi sidde på en bænk med en kaffe og se på mennesker? Skriv meget gerne tips og tricks (!) i kommentarfeltet! På forhånd mange tak!

4 kommentarer

 • Sarah

  Hamborg er en super fed by, og min fedeste oplevelse var helt klart Hamburg Dungeon.
  Det er en anderledes og spændende måde at lære om Hamburgs Historie, og det giver også en masse gys, gru og grin med på vejen 🙂
  http://www.the-dungeons.de/locations/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Tag til Hafen City og spis en is nede ved vandet, det er super hyggeligt der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Jeg bor i Hamburg, så her er et par tips:
  Udforsk Schanzenviertel, Karolinenviertel, Eimsbüttel, se havnen, tag med havne”bus”/færge til övelgönne. Masser af muligheder. Altona er også en super hyggelig bydel.
  Kan iøvrigt anbefale Slim Jims Pizza! Bei der Schilleroper 1, 20359 Hamburg.

  Hamburg er en super fed by med masser af hyggelig gader, barer, restauranter, cafeer. (og et ekseptionelt natteliv).
  Nå ja, så er der jo Rådhuset, Michaelis Kirche etc etc.

  Håber det kan bruges til noget. Nyd turen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie t

  Schanzenviertel er klart et besøg værd! Men også en gåtur langs Elben – helst i solskin 😉 hver lørdag er der et stort loppemarked – det kan du læse om (på tysk) her http://marktkultur-hamburg.de/flohschanze.html.
  På Fischmarkt kan man få lækre fiskesandwich . Og Skt Pauli er da også noget der sker opleves – gerne om aftenen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RAW Jordbærkage