Skal jeg bruge mine sidste penge på dem her?

BRAUN Silk épil 9 – fordi den får mig til at føle mig lækker (også svedende i fitness)

braun1

Jeg træner en del – det ved de fleste. De bedste træningstimer er dem, hvor jeg går in the zone og hvor hjernen, tankerne, hovedet slår helt fra. Kun har fokus på hvad jeg skal præstere og hvor jeg kun tænker på hvad jeg skal løfte næste gang. Dét er de bedste timer og dem har jeg heldigvis rigtig mange af. For at jeg kan komme derhen – in the zone – er det for mig vigtigt at jeg føler mig (nogenlunde) pæn, så at jeg ikke bliver forfængelig midt under træningen. Dét gider jeg nemlig ikke.

Derfor er jeg så glad for Braun Silk épil 9 som sørger for at mine ben er hårløse og min hud er blød. Jeg magter simpelthen ikke at stå dér i fitness og blive usikker fordi jeg har hår på benene og så føler jeg mig altid flottere, når mine ben er bløde og glatte. Sådan tror jeg ikke at jeg er den eneste som har det.. Særligt her om sommeren (som vi så stadig venter på..) hvor jeg gerne vil kunne træne i shorts og løbe en tur. Jeg vil sku’ bare gerne føle mig lækker imens! Og dét er jeg ikke flov over at skrive. Jeg har, i samarbejde med Braun, været så heldig at få lov til at lave en video, hvor jeg fortæller om Silk épil 9. Vi har optaget filmen på Hotel Phoenix og jeg glæder mig meget til at vise jer filmen!

Jeg er stor fan af Silk épil 9 fordi den har 3 funktioner som du kan skifte imellem: Exfoliering, som gør min hud helt vildt blød og som gør at min fugtighedscreme hurtigt tørrer ind så jeg kan hoppe i tøjet og skynde mig ud af døren. Samtidig kan den epilere – altså hive dine hår ud med roden. Det lyder enormt smertefuldt, men det er altså ikke så slemt som det lyder og resultatet holder i omkring 3 uger på mig. Jeg synes det er så fedt at jeg ikke skal stå og barbere stængerne hver anden dag. Enormt tidsbesparende 😉 Jeg bruger derudover min Silk épil 9 til at rense mit ansigt, den har en dejlig blød børste som fjerner alt mit make-up hurtigt. Og så kan jeg bruge den både i og udenfor badet. Dét er smart! Jeg er særlig glad for at den kan nappe hårene på mine knæ, som jeg af en eller anden årsag aldrig rigtig kan få fjernet med den traditionelle skraber.

braun

Jeg kan snart få lov til at vise jer videoen (hvor du kan se mig fjerne hår fra stængerne i virkelig lækkert badekar, på virkelig lækkert hotelværelse i virkelig lækker kimono). Og så har jeg fået lov til at give jer muligheden for at vinde den vildeste præmie! Stay tuned!

Indlægget er sponsoreret.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal jeg bruge mine sidste penge på dem her?