Når folk har en mening om dig - uden at kende dig personligt

Jeg har været så spændt på at vise jer den her video!

Jeg er både stolt og lidt genert over videoen som jeg har filmet i samarbejde med Braun. Jeg er stolt fordi jeg synes den er blevet rigtig fin og fordi jeg virkelig, oprigtigt, er glad for Silk épil 9 (mine ben er vitterligt altid shorts og kjole-klar!). Jeg er til gengæld også lidt genert over at vise jer den – men det handler om min selvtillid og ikke kvaliteten. Hold kæft det er lækkert filmet! Jeg håber at I kan lide den! 🙂

 

 

Jeg har fået lov til at udlodde den lækreste præmie til én af jer søde læsere – gid I alle (og undertegnede) kunne vinde..

Du har nemlig muligheden for at vinde et wellness ophold til dig selv PLUS en ledsager til en værdi af 2.500 kr! Du bestemmer ovenikøbet selv hvor i landet du ønsker at opholdet skal foregå. Alt du skal gøre for at være med er, at skrive en kommentar hvor du beskriver hvornår du føler dig bedst tilpas i din krop.

Jeg føler mig for eksempel bedst tilpas efter en hård træning, et varmt bad, glatte, bløde ben, nyvasket hår og rent sengetøj. Dét er ren lykke i min bog. Hvad med dig?

Held og lykke! Jeg finder en vinder allerede på fredag, så skynd dig at deltage!

Rigtig god dag!

Indlægget er sponsoreret.

116 kommentarer

 • Nanna

  Jeg er meget enig! Jeg har det også bedst med mig selv når jeg har været i bad. Gerne om aftenen, efter fodboldtræning og også gerne i nyt sengetøj.
  Dog skal man heller aldrig kimse af en sød kompliment om ens krop fra sin kæreste. Det hjælper også mig til at føle mig tilpas i min krop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg elsker når “almindelige mennesker” bedømmer produkter – det er med til at påvirke mig om hvorvidt det er et produkt jeg ønsker at købe eller ej.

  MEN.. Det falder altså lidt til jorden når man forsøger at epilere tilsyneladende hårfrie ben 🙂 Som forbruger ønsker man jo at se om produktet rent faktisk virker – og det får man ikke rigtig set her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg føler mig allermest glad når jeg er alene hjemme, skuer højt op for musikken og danser rundt i mit undertøj, fantastisk følelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Når man mens man er helt naturlig og ren får et kompliment af sin kæreste, så føler man sig helt varm og god – en af de følelser man altid burde have i kroppen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Enig! Jeg føler mig allerbedst tilpas, når jeg har været igennem en hård og krævende workout, har spist en sund aftensmad, været i bad og er krøbet i det rene og sprøde sengetøj. Dét er livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie Nørgaard

  Føler mig altid bedst tilpas lige efter en benhård træning (gerne enten crossfit eller tung bentræning) – det gør bare et eller andet ved ens psyke omkring sin krop!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Jeg føler mig allerbedst tilpas, når jeg får kys, knus og kærlighed fra mine to piger på 4 og 7 år. Jeg kan ikke komme i tanker om noget bedre end når de tager mig i hånden eller krammer mig samtidig med, at de fortæller mig, hvor meget de elsker mig.

  (Og nu får jeg helt tårer i øjnene af at skrive den her kommentar)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg føler mig bedst tilpas i min krop når den er velplejet og i balance. Når kroppen er velfugtet og brynene er nyfarvede og når kosten er næringsrigt og sundt, med plads til “hygge” og slik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Næsten det eneste tidspunkt hvor jeg føler mig virkelig oprigtigt godt tilpas i min krop er efter jeg har været sammen med min kæreste. Når vi ligger sammen nøgne i en ren seng og putter, snakker og griner og bare mærker og dufter hinanden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hamborg

  Når jeg en sjælden gang tillader mig selv at slippe alle bekymringer og tanker. Slappet af og nyder omgivelserne; gerne efter langt bad, nyvasket – og strøget (ja – jeg stryger mit sengetøj ) og rengjort lejlighed. Faktisk foregår det oftest i eget selskab – når der skal kobles helt af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Når trx træningen er overstået alt hvad der har bekymret mig er væk. Træning er den bedste kur mod dårligt humør!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emma

  Jeg føler mig altid godt tilpas når jeg har taget et langt karbad. Skrubbet huden, smurt den ind i olie, og så går rundt i min morgenkåde. Det er sådan en lækker følelse, hvor jeg føler mig helt ren. Prikken over i’et er hvis jeg også ordner mine fødder. så kan det ikke blive bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Jeg føler mig aller bedst tilpas, når min kæreste, familie og omgangskreds er glade, sunde, raske og har det godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Berg

  Jeg har det allerbedst når jeg er hjemme hos mine forældre, her kan jeg gå lange ture med min højtelskede hund ved stranden, få vind i håret og duften af den danske sommer får lov at sætte sig i tøjet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sia

  Efter en kold dukkert i Øresund

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Jeg føler aller mest tilpas når jeg har startet dagen ud med at gøre noget godt for mig selv (løbetur), har fået et dejligt langt varmt bad og så har resten af dagen, til at være sammen med dem jeg holder aller mest af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Når jeg er naturlig og helt ren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det bedst når jeg har god tid og ikke behøver at stresse – eksempelvis i weekenden, hvor jeg har tid til at lave lækker morgenmad til min kæreste og jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja H

  Efter en af de der ekstreme hårde workouts hvor man er rød i fjæset i flere timer efter, og så et langt bad og direkte ind under nyskiftet sengetøj. Og så skal man bare se youtube videoer og Netflix indtil det er tid til at sove… Ahh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg føler mig bedst tilpas når jeg har det godt. Lige for tiden betyder ‘at have det godt’, at have ferie fra studiet og at lave syyygt lækker mad til min kæreste og mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er næsten enig med dig! Jeg har det bedst efter en lang, men hård træning alene i fitness centeret, og når jeg så kan mærke hvor meget min krop er brugt dagen efter, så ved jeg det har været en perfekt træning, rent sengetøj er også et hit for mig, og så især når det kommer på lige efter vask og tørring, det virkelig lækkert. Søde komplimenter fra folk der måske ikke kender en, er skam også et hit!

  Kathrine Johansen
  lillekathriine@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin video – sjovt at se dig sådan fremfor på billeder 😀
  Jeg føler mig allermest lækker, når jeg har været i bad efter en hård træning, som du også selv skriver. Når man har smurt hele sin krop ind i en lækker lotion og dufter fantastisk – SÅ føler jeg mig bedst tilpas!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg føler mig allermest lækker når jeg har fået en god nats søvn, og maven ikke buler ud over buksekanten selvom jeg har fået 3 børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Als

  Jeg har det bedst med min krop når jeg har trænet og derefter hygger med mine dejlige veninder, hvor jeg bare føler mig lykkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg føler mig rigtig godt tilpas, når jeg har haft en god og hård træning, spist et lækkert måltid mad, som der er blevet kræset lidt om, samt et lækkert varmt bad med bodyscrub efterfulgt af en lækker bodylotion. Det er ren selvforkælelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Kære Matilde.
  Det lyder som en fantastisk præmie!
  Jeg føler mig bedst tilpas i min krop efter en lang løbetur med efterfølgende bad og hårvask.
  Jeg føler mig dog også bedst tilpas i min krop når jeg ‘glemmer’ den – når jeg bare ‘er’, fx i selskab med fantastiske mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg føler mig allerbedst tilpas i min krop, når jeg træner (løfter vægte) sammen med min kæreste – helst i ført mit yndlings-træningstøj. Så kan selvtilliden næsten ikke bankes højere op!

  Ps. Du gør det så godt i videoen. Du virker så ærlig og nede på jorden 🙂 Skønt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Sød video du har fået lavet. Jeg sværger selv til epilatoren og har gjort det i mange år! Jeg ville virkelig ikke kunne leve uden!

  Hmm, hvornår jeg føler mig bedst tilpas. Det gør jeg i flere situationer. Jeg føler mig blandt andet godt tilpas når jeg vågner kl.5.30 om morgenen, solen skinner og jeg går en tur på en time i Frederiksberg have. Jeg føler mig rigtig godt tilpas når jeg har haft en super hård træningstime og så står under bruseren og nyder at kroppen er kørt træt. Jeg føler mig rigtig godt en sommeraften sammen med venner og familien ved grillen. Og nu når du selv nævner rent sengetøj – det er en af de bedste følelser, lige at komme ud af badet og smide sig i sengen med nyvasket sengetøj på 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nabila Amina Nawa

  Når jeg har været i fitness eller ude at løbe og så efterfølgende tager mig et laangt bad. Så er det da også lige prikken over i’et hvis sengetøjet er nyvasket når man skal til at sove 🙂 :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Super fin video! Jeg føler mig allermest tilpas i min krop når jeg er nede og træne. Det er det tidsrum i løbet af dagen jeg er allermest afslappet og tilstede i min egen krop. Jeg har fuld fokus på mig og derudover så kan jeg mærke jeg gør noget godt for min krop og mit sind der fylder mig med energi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina c h

  Åh, det må faktisk være i fitness centeret! Jeg føler mig stærk og pisse sej, når jeg står mellem de store brød 😀 på trods af jeg tager 1/3 del af hvad de gør. Haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg føler mig bedst tilpas efter et dejligt bad med silkebløde ben og lækkert rent tøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Jeg har det bedst med mig selv når jeg står under bruseren, og får lov til at glemme tid for en kort stund 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg føler mig bedst tilpas i min krop, når jeg lige har trænet med kettlebells. En tilpas træning, der giver mig mere energi, end den tager fra mig og hvor jeg har følt mig stærk, har styr på teknikken, arbejder lidt for sagen og ikke har ondt. Bagefter – når jeg har spist og været i bad og spist en gang til – har jeg det super godt.

  Min træning har gjort at jeg nærmest er tilpas med at gå i tætsiddende tøj og kan lide at gå i toppe og næsten korte shorts.

  For 10-15 år siden gik jeg kun i xl t-shirt (og jeg kunne altså passe str. s), fordi jeg – åbenbart – ikke havde det godt med min krop. I dag er jeg ikke 100 % tilpas, men det hjælper på det og tiden lige efter en super god træning er nok den bedste tid for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg føler mig bedst tilpas, når jeg husker de små ting i hverdagen; en lækker scrub i badet efterfuldt af bodylotion, neglelak på tæer og hænder eller en ansigtsmaske. Rigtig gerne efter en gang træning, da jeg så har ro (både i krop og sind) til virkelig at nyde det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg føler mig efterhånden heldigvis næsten altid godt tilpas i min krop – men det har også taget mange år og mange tårer 😉 Men jeg føler mig ALTID fantastisk tilpas efter en lang løbetur i regnvejr, et varmt bad og så enten i nattøj på sofaen eller i pænt tøj til fest, middagsselskab eller lignende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg føler mig aller mest tilpas, når kæresten og jeg er stået tidligt op, har løbet en tur i skoven sammen, været i bad og sidder ved morgenbordet med morgenmad og kaffe foran os, hvor vi kan nyde at vi har hele dagen foran os. Det er lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har det bedst med mig selv, når jeg træner yoga. Dér er jeg i en så stor kontakt med mit eget indre, at jeg er ligeglad med, hvordan jeg ser ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg føler mig allerbedst tilpas når jeg sidder i min bil og nyder min banan, riskiks og shake efter en omgang hård træning. Kroppen er dejlig træt, jeg er tilfreds med min indsats og og hjernen er blæst i gennem klar til nye udfordringer/oplevelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg føler mig bedst tilpas ovenpå en løbetur og et dejligt varmt bad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla m Nielsen

  Jeg føler mig uden tvivl bedst tilpas når jeg har nybarberede ben- hvis jeg skal i byen og jeg har gjort mig meget umage med make-up’en, men benene ikke er barberede, så føler jeg mig altså ikke max lækker 😀
  Selvom jeg virkelig elsker nybarberede ben så hader jeg det samtidig også- jeg synes det tager lang tid og det skal gøres hele tiden 🙁
  Måske jeg skulle tilføje den nye epilator på min ønskeseddel..
  #længeleveskraberen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg føler mig bedst tilpas i min krop efter hård træning, varmt bad, god mad og fantastisk sex. Så kan hverdagen bare komme an, livet skal jo leves hver dag. jo bedre tilpas min krop og sind føler sig jo mindre uoverskuelig virke de små hverdagsproblemer. Så træning,mad, bad og sex giver mig velvære.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg føler mig bedst tilpas efter en lang cykeltur, et varmt bad og iført kropsolie. Hverdagsluksus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla M

  Jeg føler mig bedst tilpas i min krop efter en lang løbetur. Intet kan slå den følelse, selv om jeg aldrig gider af sted.
  Jeg har tabt mig 10 kg. for et par år siden, og førhen var jeg langt fra lykkelig i min krop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Bech

  Jeg er enig! Når jeg lige har været i bad og render halv nøgen rundt i lejligheden (det kan man godt i udkantsdanmark), mens man synger og danser lidt! Det er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line primdahl

  Jeg føler mig bedst tilpas efter en god træning efterfulgt af et dejligt langt bad. Derefter med farvning af øjenbryn og vipper. Dét kan altså bare noget..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg følger mig allermest tilpas når jeg har løbet en tur sammen med min gode veninde. Det er dejligt både at blive presset konditions mæssigt men også at få tid til at snakke sammen om ALT det man tænker og følger. En øv dag kan ligepludselig blive vendt til en god dag efter en løbetur eller gåtur i skoven med mennesker man holder af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg føler mig bedst tilpas efter en lang nattesøvn uden et vækkeur der ringer, efter træning når motivationen har manglet, i selskab med gode venner, eftet et bad med nyvakset hår og make-up på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Keesha Hansen

  Hvor skønt, det ville jeg elske at vinde. Jeg føler mig aller bedst tilpas i min krop når jeg lige er vågnet. Dér føler jeg mig let, frisk, glad og klar på en ny dag. Jeg kan også føle mig fantastisk tilpas i min krop efter en hård træning, tilfredsheden kommer når jeg strækker ud, så føler jeg mig rigtig godt tilpas. Sidst men ikke mindst føler jeg mig også fremragende tilpas med en smuk kjole på, make up og ordnet hår inden en fest (altså det helt modsatte af når jeg træner).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Den opskrift du beskriver, er også den jeg ville skrive… Tillæggende vil jeg sige at dagen efter træning er det næsten endnu bedre for mig, måske en omgang yoga med en sej instruktør, og så være iklædt birthday suit med eksfolieret, glat hud i rene lagner. Ja tak. Krydser fingre.
  Tak for en evig inspirerende og velskreven blog. Respekt til dig fra 9000 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg føler mig godt tilpas, når jeg får sovet en god nat søvn, får drukket nok vand i løbet af dagen, spist sundt de fleste af ugens dage, så der er plads til lidt udskejelser. Og så skal min mave være flad, så gør det ikke noget jeg har lidt på hofterne;) kh Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg føler mig bedst tilpas i min egen krop, efter en omgang yoga (kundalini) incl. gong eller i min mands arme i nyt lufttørret sengetøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg føler mig ofte bedst tilpas om morgnen efter en god nats søvn og en kold skyller under bruseren 🙂 Det (korte)kolde gys kvikker hele kroppen op, og jeg mærker virkelig, at jeg bliver frisk og klar på en god måde til en ny dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Når jeg føler mig tilpas i egen krop, er det en fridag, hvor jeg har haft tid til at vågne af mig selv, uden at blive forstyrret af et vækkeur. Så et bad og en morgensmoothie. Bare lade dagen passere i mit eget tempo. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie KP

  Som mor til to er det efterhånden blevet en luksus at tage et langt og afslappende bad. Men når det sker så føler jeg mig helt energisk og klar til at indtage verden bagefter. Så ja. Noget så simpelt som et bad, gerne med hårkur og lækker showergel, får mig til at føle mig tilpas i min krop!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har det allerbedst i min krop, efter en dag, hvor jeg har spist sundt og trænet. Det giver mig så meget velvære, at jeg får lyst til at danse rundt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Lækker video! 🙂
  Jeg føler mig bedst tilpas i min krop om sommeren, hvor jeg er solbrun og i min pæneste sommerkjole og håret sat. Så kan livet bare komme an 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Stenberg

  Jeg føler mig bedst tilpas med krop og mig selv: Når jeg fjerner ukrudt i min have, at have mine fingre nede i jordens muld, giver mig glæde og god energi – hvis jeg er lidt træt af noget bestemt, hjælper det altid på mit humør at rive noget ukrudt op af jorden. Når jeg så skal op med haveaffaldet i trillebøren ad vejen til depotet løber jeg med kap med mig selv. Bagefter ser haven skøn ud og jeg nyder udsigten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg føler mig aller bedst tilpas når hele kroppen er i balance og det er den næsten altid efter en dag med god mad for kroppen, masser af aktivitet, en dag fuld af smil og gode venner og massev af kærlighed- og når man så har haft denne skønne dag og kaster sig ned i sin seng, og sengetøjet er nyvasket og benene er helt lækre bløde – her er det at jeg føler mig aller bedst tilpas!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine T.

  Jeg føler mig bedst tilpas i min krop efter en lang dag ved/i vandet efterfulgt af et langt varmt bad og pleje. Hvadenten det er ved stranden, efter kurbad eller sejltur giver det en helt særlig rolig sitren i kroppen efterfølgende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde

  Jeg læste dit indlæg lige efter en omgang crossfit, et langt varmt bad og halvvejs nåede jeg lige at tænke: ‘Den her måde at afslutte dagen på er helt klart den bedste! Ren, afslappet og træt.’ …. Hvorefter du beskriver næsten det samme 🙂
  Men selvom det minder meget om din lykkefølelse, så det alligevel dét jeg vil holde fast i! For som jeg sidder her i min sofa med uldsokker og nattøj på og er træt i kroppen på den dejligste måde, er jeg ikke i tvivl: Dét er lykke for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kit Jürgens

  Der er sikkert mange der har svaret nogenlunde det samme, men det gør det jo ikke mindre sandt, at den bedste følelse er efter et bad, nybarberede ben, oprydning i lejligheden (ja, altså følelsen når det ER gjort), rent sengetøj og yndlingsserien på tvet! mmmhm
  Er sikker på at følelsen efter sådan et spaophold er næsten lige så god! :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Skørt nok så har jeg det faktisk bedst med mig selv, når jeg spiser Marabou mælkechokolade og ser en god serie – og specielt når jeg gør det uden at tænke over at det burde være en gulerod og en løbetur i stedet for! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karolina Rau Hansen

  Lækker konkurrence altså!!!!!
  Hvornår føler jeg mig bedst tilpas i min krop? Den har alligevel krævet lidt betænkningstid :-).
  Det er jo det med at lære at mærke efter helt nede i maven og også i hovedet.
  jeg er, som mange andre skønne kvinder, til tider min værste fjende. Hvor alt er træls og lort. Så er det nemlig godt at gøre noget godt for krop og sind, så den følelse du skriver om Matilde, med at være tilpas i sin egen krop kan findes. Og der skal heldigvis ikke meget til. At gå en tur og kigge på skyer og høre fuglene synge er virkelig balsam for min sjæl. At få lov til at lave grimasser og lave spas og skøre ting med mine børn. Og faktisk et dejligt laaangt bad, uden forstyrrelser, hvor jeg har roen til både at tage lækker creme på, plukke bryn OG ordne negle. Så er jeg total tilpas i min egen krop.
  Tak for fedt spørgsmål og konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Når jeg ligger i min seng og skal til at sove

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Averhoff

  Der er helt sikkert rigtig mange, der har svaret nogenlunde det samme, men det gør det jo ikke mindre sandt! ☺️ For i min optik er det uden tvivl den bedste følelse, når jeg lige har været i bad, har nybarberede ben (og krop i det hele taget), jeg dufter godt og er ren og lækker, lejligheden er ryddet op og rengjort, sengetøjet er nyvasket og jeg ligger i min seng med min skønne kæreste, et afsnit af yndlingsserien eller en god film og en mega god omgang bland-selv-slik! MMMHHH! Så kunne jeg simpelthen ikke bede om mere
  Er sikker på at følelsen efter sådan et spaophold er næsten lige så god til gengæld

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Unni

  Jeg føler mig ærligt talt bedst tilfreds i min krop når jeg er nøgen. Om det er når jeg sover, er sammen med min kæreste, er alene hjemme, eller tager et sent dyp i Øresund om sommeren, så føler jeg mig bare så kvindelig og naturlig og fri. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Efter et langt bad 🙂 Gerne hvor jeg har fået exfolieret og brugt hårkur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-Lise Qvist

  Efter en løbetur og et langt dejligt varmt bad, hvor jeg har tid til rigtig at bruge tid på mig selv, på sådan en rigtig wellness måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg står op kl 5.30, og går min morgentur rundt om Damhussøen. Hjem og i bad hvor benene får en tur med skaberen, mens hårkuren virker 🙂

  Kl syv vækker jeg drengene i mit liv (min kæreste og vores søn på 12 år). Vi hygger og taler sammen mens vi spiser morgenmad.

  Så hvornår jeg føler mig bedst tilpas? For mit vedkommende er det om morgenen 🙂 Jeg nyder stilheden, at se byen vågne, høre fuglesang, nyder morgensolens varme, og selvfølgelig mit bad. Så er jeg klar til at tage hul på en ny dag….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zara

  Jeg føler mig bedst tilpas efter en lang yoga time. Man kommer virkelig ned i kroppen, både mentalt og fysisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg føler mig godt tilpas i flere tilfælde, men jeg elsker sommeren (når den er der) og føler mig rigtig godt tilpas, når jeg kan nyde solen og dens varme, grillaftenener, strandture og is for bare at nævne nogle få ting <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej Mathilde. Først, tak for en super cool instagram-profil, hvor jeg er en ivrig følger, hvilket også har ledt mig til din blog 🙂

  Jeg har det dejligt med mig selv lige før jeg skal til træning, jeg glæder mig nemlig altid som et lille barn, da det er min 100% alene-tid og jeg kobler helt af. Jeg har det også dejligt efter træning og når der er sat kryds ved alle de obligatoriske to-do’s.
  MEN jeg har det ALLER bedst når jeg kan sidde sammen med min kæreste, gerne over et rigtig godt glas rødvin og snakke. (Også selvom det er på en helt almindelig tirsdag – guderne skal vide at det nogle gange er dér, rødvin kan være mest velfortjent). Han gør mig glad i låget. Han kan få mig til at føle ethundrede procent i balance med mig selv og give mig en indre ro.
  Lige dér føler jeg mig ALLER bedst tilpas.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Johansen

  Jeg føler mig aller mest tilfreds i min krop, når jeg har haft taget et langt bad, og jeg forkæler mig selv med cremer, dufter, olier osv. Det er noget af det bedste jeg ved, og formår altid at sætte tid af til det, da det får mig til at føle så godt – specielt i en stresset hverdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg føler mig bedst tilpas når jeg ikke er stresset og således får passet min træning, spiser ordentligt og sover godt – ikke så mærkeligt! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla larsen

  Jeg har det rart efter en lang løb tur, et varmt bad med hårkur og så en kold skyller creme på kroppen og ind i sengen i nyvasket sengetøj. Eller mens jeg drikker en god kop kaffe med tilhørende Mørk chokolade

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg føler mig bedst tilpas når jeg har været aktiv i løbet af en dag og har brugt mig selv. Har været ude for en cykelulykke, så aktivitet i min hverdag er lige nu minimal, men små målbi hverdagen giver mig glæde og blot mere blod på tanden til at kæmpe og ha det godt med mig selv:) Et wellnessophold med min veninde ville være fantastisk!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariah

  Jeg føler mig allerbedst tilpas i min krop, enten når jeg lige har overstået en sveddryppende og syrefremkaldende træning, eller når jeg er sammen med min nærmeste familie. Selvom det er to meget forskellige ting, giver begge dele mig mentalt overskud og energi til at klare alle hverdagens gøremål 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Stæhr

  Glatte ben er helt sikkert et must for mig, hvis jeg skal føle mig godt tilpas. Kropsbehåring er et no-go 😉
  Derudover er et dejligt bad eller en lækker tun (kom nu sommer) da også noget, der hjælper på det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har det altid bedst i min krop hvis jeg er i et afbalanceret forhold mellem min krop og psyke. Har jeg det ikke godt indeni har jeg det ikke godt uden på, og omvendt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Wauw en lækker konkurrence. Den er jeg da nød til at deltage i!!
  Jeg har det allerbedst med min krop (og mig selv) når jeg har et mentalt overskud. Derfor passer jeg på mig selv og kæmper for at de pressede tidspunkter i mit liv kommer til at glide glat væk igen. Så har jeg overskud til at være glad og til at være der for andre. Så har jeg det super med min krop og mig selv!
  Og så jeg altså ret sikker på sådan en weekend ville fjerne alt pres og stress 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Uhf en lækker konkurrence Jeg har det bedst med min krop, når jeg har mentalt overskud og det har jeg efter en god træning og et langt varmt bad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil sige, jeg faktisk er meget tilfreds med min krop sådan hele tiden… Men der hvor jeg har det bedst, er når jeg får komplimenter omkring den. Jeg er blevet stoppet et par gange på gaden, af folk der lige ville fortæller mig, hvor pæn en kropsfigur jeg har, et dejligt smil eller hvor aktiv jeg er “af en teenager at være”. Jeg elsker også, når nogen fra min klasse/mine venner/veninder/mm. giver mig komplimenter, om det så bare gælder det tøj jeg har på, eller andet, det er lige meget. Med komplimenter bliver alle glade! Ha’ en fantatisk dag og en god sommer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg føler mig bedst tilpas, når jeg lige har overlevet en benhård træning, kommer hjem i et langt bad og efterfølgende smækker de trætte ben op med god samvittighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Fantastisk konkurrence og fin video 🙂
  Jeg føler mig aller bedst tilpas, når jeg har ro i kroppen og bare kan slappe af og være mig selv. Min ældste veninde og jeg kan virkelig få hinanden i godt humør – bare vi kigger på hinanden så kan vi få grineflip. Det er en fantastisk følelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie S

  Åh, hvor lækkert jeg føler mig bedst til pas efter træning og et lækkert bad – eller når jeg har barberet ben og dullet mig op fordi jeg fx skal til fest eller ud og spise med min kæreste ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har det bedst efter en hård morgentræning og en et langt bad. Når jeg tager på arbejde bagefter har jeg overskud og ved jeg går gode udfordringer i møde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Mortensen

  Jeg føler mig bedst tilpas i min krop det meste af tiden faktisk, om morgen når jeg vågner, når jeg løber en tur, styrketræner eller generelt bruger min krop. Når jeg har taget et bad og har tøj på jeg kan lide så har jeg der godt i min krop.
  Man har kun den krop man har så man kan lige så godt være glad for den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MarianneS

  Jeg føler mig allerbedst tilpas efter en hård spinningstime, efterfulgt af et dejligt lagt bad, nybarberede ben, en god bodylotion på hele kroppen, neglelak på tæerne og fingrene og en god serie i fjernsynet med et tæppe og strikkede sokker – dét er læks! 🙂
  Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Jeg føler mig allermest tilpas når jeg er alene hjemme og kan kravle i seng i rent sengetøj med en skål jordbær, blåbær og de lækreste bingo lakrids kugler som (næsten) kun kan købes på Island. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Jeg føler mig bedst tilpas i min krop, når jeg skal afsted til fest eller ud at spise. Så bruger jeg gerne hele dagen i nattøj eller træningstøj, tager et langt bad og gør lidt ekstra ud af mig selv. Det er så dejligt at føle sig ekstra lækker engang i mellem, så der ikke går hverdagen i det hele 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Green

  Jeg føler mig allermest lækker, når jeg, som dig, har trænet hårdt en lørdag eftermiddag, har været i bad og og gør mig rigtig lækker inden en aften med veninderne, som skal ende i byen. Så har jeg formentlig også spist rimelig sundt i løbet af dagen, så jeg rigtig er klar til at erobre verden om aftenen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg føler mig allermest tilpas når jeg sidder til aftensmad med min kære familie, fører ligegyldige samtaler og sammen med dem, nyder lækker, varm og sund mad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en lækker præmie!
  Jeg er faktisk rigtig enig med dig. Jeg har det allebedst, når jeg har haft en god morgentræning, været i et langt, varmt bad og smurt mig ind i nogle lækre cremer og olier. Så føler jeg virkelig, at jeg har gjort noget godt for mig selv og min krop og har en skøn følelse i kroppen resten af dagen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er selv en meget aktiv pige, og er som oftest at finde i fitnesscenteret eller yogacenteret 5-6 gange ugentligt. Jeg har dog igennem det sidste år virkelig kæmpet med at lade lysten drive værket, og ikke tage afsted til træning udelukkende grundet pligt og vane. Der var et punkt hvor jeg ingen glæde følte – hverken i eller udenfor centeret – og jeg besluttede derfor at prioritere mit indre og psykisk velvære. Det har hjulpet mig så meget! Så jeg føler mig klart bedst tilpas i min krop når jeg passer på mig selv og træner hårdt, men samtidig husker at en eftermiddag på sofaen er mindst ligeså vigtigt for mig! 🙂
  Og ja, rent hår, glatte ben og en god gennem-cremning (hvis det er et ord?!) hjælper mig altid. Både på looket, men bestemt ligeså meget følelsen af kvindelighed og velvære! Iih, hvor jeg godt gad på et wellness-ophold med min bedste veninde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg føler mig mest tilpas i min krop efter en god morgentræning efterfulgt af ren afslapning under dynen med en kop brandvarm kaffe og en skål dampende havregrød. Følelsen af at fylde depoterne op med lige hvad kroppen har brug for efter den endnu en gang har gjort mig i stand til at yde mit bedste. Det er ren, simpel og smuk lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma T

  Hej Mathilde!
  Efter at have lagt hjernen lidt i blød er jeg kommet frem til at jeg faktisk føler mig aller mest tilfreds i min krop, når jeg giver slip på omgivelsernes forventninger og lytter til præcis hvad jeg og min krop og sind har brug for. Om det så er en hård træning med dertil hørende sved på panden eller et stort stykke blød og namset chokoladekage. Uden at det skal lyde for frelst så bliver jeg mest tilfreds når jeg lytter efter indeni.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Pender Nielsen

  Jeg har det allerbedst med min krop direkte efter en omgang HIIT-holdtræning i mit lokale træningscenter efterfulgt af et karbad, hvor jeg virkelig forkæler min hud med mine yndlings shampoos og scrubs samt min favorit-ansigtsmaske fra Dr. Scheller. Og når jeg er barberet hvor der nu skal barberes – så føler jeg mig oven i købet også sexet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Denne kommentar bliver meget overfladisk, men ikke desto mindre sand.. Jeg føler mig rigtig godt tilpas i min krop, når jeg er i centeret og uden make-up, sveder og presser mig selv, men stadig kan se og mærke fyrenes blikke på min krop… Det giver altså et selvtillidsboost!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla

  Så fin video 🙂
  Jeg tror at jeg deler samme lykkefølelse som dig! Jeg føler mig allerbedst tilpas i min krop efter en løbetur ude i naturen, et godt bad og med muligheden for efterfølgende at nyde hvad jeg har gjort for mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Når jeg putter under dynen med mine to børn og kan mærke deres små varme fødder på maven. Det er lykken og så føler jeg mig godt tilpas❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Jeg føler mig allerbedst tilpas når jeg i en periode hviler i mig selv – dvs. Når jeg er tilfreds med min krop, den udseende, når jeg ved at jeg har spist sundt (uden at være fanatisk!), når jeg føler at jeg udstråler god karma og energi blandt de mennesker jeg omgiver mig med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg føler mig bedst tilpas i min krop, når jeg har ydet alt, hvad jeg kan til en træning, hvor jeg derefter kan slappe helt af og nyde et langt varmt bad! Der har jeg det aller bedst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har det aller bedst i kroppen efter en dejlig hård træning eller dag på idrætsstudiet, et langt varmt bad med tid til ansigtsmaske, hårkur og glatte ben, stearinlys, varmt tæppe, chailatte, en god serie og intet at skulle nå… Så har jeg det godt – i hele kroppen! 🙂 :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Efter en lang dag ude i solen. Solbrændt kysset hud er min favorit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg føler mig bedst tilpas efter en dag med gode mennesker, en hård træning og en træt krop, der kan få lov til at læne sig op af min dejlige kæreste. Så har jeg det som blommen i et æg. Også selvom mine ben ikke er helt glatte… (Nuvel, jeg ejer jo ikke sådan en Braun-sag der! Endnu 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  En lørdag formiddag, hvor der har Været tid til lækker morgenmad og kvalitetstid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Allie

  Jeg føler mig bedst tilpas i min egen krop efter en hård omkring træning, efter badet og så når jeg har brugt mine yndlings produkter. Det er faktisk det eneste tidspunkt hvor jeg føler mig tilpas i min krop… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  En afslappende dag med dejlige mennesker. Ligemeget hvad man laver, bare man er sammen med dem man holder af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg er single, så komplimenter fra en kæreste er desværre ikke lige dét der kommer mest af. Derfor må jeg prøve at have ekstra fokus på at gøre ting der gør mig glad 🙂 Jeg føler mig bedst tilpas i min krop når jeg en sommeraften, efter en lang dag, hopper i mine rulleskøjter og ruller ud til mine forældres hus i en forstad til København. På vejen hører jeg god musik og flasher mine brune stænger. Når jeg når frem hopper jeg i et varmt, lækkert karbad og læser et nyindkøbt dameblad imens jeg slapper HELT af og slipper alle bekymringer om fremtiden og studiestress. Det er ren luksus for mig og meget tiltrængt, når man er på SU og i hverdagene bader over toiletkummen 🙂 Følelsen når jeg står op af karbaddet er guld værd og jeg føler mig simpelthen så tilfreds i min krop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Petersen

  Det er helt klar efter en løbetur, efterfulgt at et langt bad og en gang body lotion 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg føler mig aller mest tilpas efter en god løbetur, et langt varmt bad og så på med hyggetøjet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille R.

  Jeg føler mig bedst tilpas efter en rigtig lang løbetur i naturen med min mor, gerne i skoven hvor solen skinner eller når regnen står ned. Når jeg kan mærke, at jeg har givet alt jeg har. Det er den bedste følelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S

  Først og fremmest tak, fordi du er dig, og fordi du vil bruge tid på bloggen. Jeg nyder helt sikkert at læse det 🙂

  Det kunne være så lækkert at vinde, specielt nu, hvor min kæreste kun er hjemme 3 dage om ugen. Så skulle han helt sikkert med 🙂

  Når jeg føler mig bedst tilpas i min krop, er når jeg har gået en lang tur, taget et langt varmt bad, hvorefter kroppen er forkælet med div. produkter. Derefter når man lægger på sofaen eller sengen med en rigtig god bog 🙂 Rigtig selvforkælelse og afslapning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Når solen skinner og jeg er sammen med mennesker jeg elsker. Så føler jeg mig allerbedst tilpas!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fin video. Du gør det så godt! Jeg har det rigtig godt i min krop når jeg lige har taget et langt varmt bad og ligger i min seng. Det er så skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når folk har en mening om dig - uden at kende dig personligt