Jeg har været så spændt på at vise jer den her video!

Jeg føler mig mest lækker når..

epil9

Jeg kan godt lide at blogge, rigtig godt faktisk. Særligt når jeg får lov til at give lidt igen, for jeg er så glad for at du læser med! Og med den her “sommer” synes jeg faktisk også at vi allesammen fortjener lidt ekstra forkælelse.

Jeg har virkelig nydt at læse alle jeres lækre tips til, hvordan og hvornår i føler jer aller-lækrest. Og det er rart at læse, at jeg ikke er den eneste som kan blive tæt på forelsket i mit nyvaskede sengetøj 🙂

Jeg har virkelig haft svært ved at finde en vinder (som vinder et wellnessophold til en værdig af 2500 kroner!) men jeg har fundet én, som jeg finder særlig fin. Det blev Cathrine som skrev:

“Hej Matilde. Jeg har det dejligt med mig selv lige før jeg skal til træning, jeg glæder mig nemlig altid som et lille barn, da det er min 100% alene-tid og jeg kobler helt af. Jeg har det også dejligt efter træning og når der er sat kryds ved alle de obligatoriske to-do’s.
MEN jeg har det ALLER bedst når jeg kan sidde sammen med min kæreste, gerne over et rigtig godt glas rødvin og snakke. (Også selvom det er på en helt almindelig tirsdag – guderne skal vide at det nogle gange er dér, rødvin kan være mest velfortjent). Han gør mig glad i låget. Han kan få mig til at føle ethundrede procent i balance med mig selv og give mig en indre ro.
Lige dér føler jeg mig ALLER bedst tilpas“.

Jeg har valgt Cathrine fordi hendes svar på, hvornår hun føler sig bedst tilpas var meget anderledes mit. Jeg skrev noget om hård træning, bad, nyvasket sengetøj. Cathrine fik mig til at tænke over, at andre mennesker også kan være med til, at få en til at føle sig godt tilpas og nærvær og omsorg. Dét havde jeg helt glemt – det er måske noget der følger med singlelivet. Måske er det noget som vi allesammen glemmer engang imellem. Det er jo også wellness – at være sammen med dem man elsker. I hvert fald synes jeg at Cathrine og hendes kæreste fortjener et wellness ophold med masser af rødvin og intimitet.

Jeg tror det er vigtigt at unde sig selv og huske at skabe de små “pusterum” i vores travle liv. Jeg er slet alt for dårlig til at gøre det. Det er i virkeligheden de små ting som tæller: hjemmelavet bodyskrub, en god hårkur, rødvin med sin bedste veninde, en omgang yoga, følelsen af glatte, bløde ben. Jeg vil virkelig gerne slå endnu et slag for, at alle kvinder burde have sig en Silk épil 9 – den giver dig mere tid og den giver altså virkelig lækkerhedskontoen et boost. Jeg føler mig i hvert fald bedre tilpas med glatte, bløde ben. Selv i lange bukser. Og så er det måske nemmere at være nærværende, når man føler sig godt tilpas udenpå.

Indlægget er sponsoreret.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har været så spændt på at vise jer den her video!