Ét af mine allerbedst hårtips (hvis du sveder så tit som jeg gør)

Det spiser jeg efter træning

  post1 post2

Der er rigtig mange af jer som skriver og spørger mig, hvad jeg spiser efter træning. Og det er svært at svare på – for det svinger utrolig meget. Jeg går ikke så højt op i, at få protein indenfor de første 30 minutter efter endt træning. Jeg bliver oftest først sulten efter 1 times tid og så spiser jeg (selvfølgelig) først på det tidspunkt. Jeg kan rigtig godt lide æg, jeg elsker frugt og jeg er vild med tun. Tunmoussen kan du finde opskriften på her – på de andre billeder er det nemt at lure ingredienserne af. Jeg bruger oftest 2 hele æg og 1 ekstra hvide når jeg laver noget med æg. Frugtsalaten består kun af frugt – du kan med fordel tilsætte skyr hvis du gerne vil booste proteinindholdet.

God dag 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ét af mine allerbedst hårtips (hvis du sveder så tit som jeg gør)