Jeg føler mig mest lækker når..

Ét af mine allerbedst hårtips (hvis du sveder så tit som jeg gør)

image1xxl

Når du træner og sveder som et svin så ofte som jeg gør, så bliver man (jeg) altså noget træt af, at skulle vaske hår hele tiden. Det lyder måske lidt halv-klammo.. Men træner jeg styrke om aftenen (hvor jeg ikke sveder nær så meget, som på WOD’s) gider jeg altså ikke vaske mit hår, når jeg nu alligevel skal træne WOD den efterfølgende morgen. Singlelivet eller bare en trænings”skade” – det ved jeg sku’ ikke. Men det er sandheden. Derfor er jeg særdeles begejstret for tørshampoo som redder mit hår hver gang. Det gør det fyldigt igen, det dufter og ser helt nyvasket ud. Jeg er fan. Jeg har efterhånden prøvet en del varianter og jeg vil gerne anbefale Bastiste tørshampoo, mest fordi den er billig og så virker den. Den er også god at have med på festival, ferier og efter en lang dag på job, hvor du måske skal videre på café eller date. Den gir håret lidt liv, hvis det er faldet sammen. Dét er smart, er det så.

Find den her og få desuden 20% på alt ved at bruge koden “20DK”.

Indlægget indeholder affiliate.

 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg føler mig mest lækker når..