Jeg har solgt mit tv

tv

Jep du læste rigtigt – jeg var simpelthen så skide træt af at have det stående. Jeg brugte det så sjældent, det pyntede ikke og hvis jeg så tv var det tv, som jeg havde glemt alt om dagen efter. Og så synes jeg altså bare at livet er for kort – til at bruge det på lorte tv, latterlige tv-shows, nyheder der kun viser det værste i verden og photoshoppede mennesker. Hvis der er noget som jeg rigtig gerne vil se – så kan det som regel findes på nettet. Og der er virkelig sjældent noget, som jeg rigtig gerne vil se.

Hvad laver du så, tænker du måske. Jeg er sammen med min familie, mine veninder, jeg er udendørs, jeg hører musik, får ryddet op i mærkelige skuffer og er til stede. Jeg når mange flere ting, faktisk! Der går ikke lige pludselig flere timer “til spilde” foran tv’et og dét er jeg svært glad for. Jeg kan godt finde på at sætte en film på min computer, men så er det et aktivt valg og ikke bare noget jeg tænder for og stener til.

Kald mig bare nørd – jeg er vild med ikke at have det satans tv, den skide tidsrøver 😉

8 kommentarer

 • Allie

  Har det på samme måde. Hader virkelig at spilde tid på at se tv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg overvejer også at lade være med at tage mit TV med når jeg flytter – af præcis samme årsager som dig! :raised_hands:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg beundrer dig virkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg har snart ikke haft et tv i et år, fordi jeg havde det på præcis samme måde som dig! Og jeg nyder det – stadig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker mit TV, og kunne ikke leve uden det <3
  Men, good for you 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 27 år og har aldrig haft mit eget tv. Der var (og er) op til flere hos mine forældre, men da jeg flyttede hjemmefra virkede det ikke nødvendigt, og jeg savner det ikke. For mig har det været rigeligt at have min computer, hvor jeg netop vælger til, hvis jeg vil se noget.
  Og så er det helt eksotisk at være til filmaften hos folk, der har en 40 tommer skærm, haha. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har af flere omgange i mange år ikke haft tv, og har det heller ikke nu. Folk, som kender mig, undrer sig ikke spor. Jeg bruger min tid på så meget andet, og jeg savner det faktisk kun til store, kongelige begivenheder (jeg har altid været helt syg med at se kjolerne :-)). Selv Wimbledon har jeg klaret mig igennem uden TV. Det holdt dog super hårdt, for jeg er meget, meget, MEGET glad for lige den tennisturnering.

  Det er skønt uden tv, og du har helt ret, det pynter ikke spor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvad med Instagram, Facebook osv. er det ikke tidsspilde? Bare en tanke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billige tights som du kan squatte i (uden at vise trusser/balderevne)