Ferie betyder ikke træningsfri i min verden

På besøg i Posthuset

posthuset

Det er svært at benægte: Jeg er blevet kæmpe fan af crossfit og jeg kan faktisk ikke rigtig forestille mig at leve uden det. Jep – de fik mig sku’!

Jeg har en sød kollega som også er bidt af en gal crossfit’ter og hun inviterede mig med til Handstand & Rope climb i Posthuset, som ligger i Gentofte. 1,5 times workshop og jeg er stadig noget af en amatør til begge dele – men det var sjovt at gå i dybden med to øvelser og jeg synes det var virkelig sjovt at klatre i reb igen, det er godt nok mange år siden.

Mine hænder og håndled var out of order resten af aftenen, men det var en rigtig god oplevelse at træne i en ny box. Og så er det bare altid sjovere at træne sammen med nogle du kender, det giver i hvert fald altid mig en masse energi og jeg griner mere under sådan en time. Og dét er sku’ næsten det vigtigste!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie betyder ikke træningsfri i min verden