Jeg starter snart på en frisk - igen.

Pssst! Du kan stadig vinde en OPEL i 100 dage og 15.000 kroner til en bilferie!

11351402_396564487201597_3284026067711015592_n

Jovist – jeg har lige været ude og rejse. Det var skønt! Jeg var i Hamborg med min elskede mor og solen bragede derudaf de fleste dage og temperaturen kom op på 23 grader en af dagene. Og så blev jeg noget slået ud, da jeg ankom til Kastrup og kunne konstatere, at vejret herhjemme i Danmark stadig er til at lukke op og s…. i.. (undskyld sproget, men hvad fanden sker der? Det er juni for satan!)

Du deler sikkert samme holdning til det forbandede vejr – med mindre du ikke har et stort behov for at gå i lækre shorts med brune stænger, få sol på fregnerne og nyde de lange, tropiske nætter. Men det behov har jeg! Derfor skal du, endnu engang, have mulighed for at vinde en fin lille Opel i 100 dage PLUS 15.000 af de lange til en bilferie i europa!

Alt du skal gøre er at deltage i konkurrencen her – så er du med i opløbet! Vinderen trækkes d.30 juni og jeg krydser fingre for, at det bliver én af mine dejlige læsere som får mulighed for solskin, rosévin og friheden til at køre rundt under varme himmelstrøg i den fine Opel. Held og lykke!

Sponsoreret indlæg.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg starter snart på en frisk - igen.