Min "jeg-har-kærestesorg" playliste (hvis du har kærestesorg og gerne vil presses til at tude som pisket)

Vi ses!

247431_1933486689352_2499100_n

Jeg smutter nemlig en tur til Hamborg sammen med min mor i dag. Jeg er hjemme igen i næste uge og jeg har planlagt nogle indlæg mens jeg er væk. Jeg glæder mig til at komme lidt væk og få tankerne om flytning, kærestesorg og bog på afstand. Jeg skal sippe drinks med min dejlige mor, shoppe, spise som et svin og sove længe. Can’t wait!

Du kan følge min tur på diverse sociale medier:

Håber at du får en rigtig dejlig dag!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min "jeg-har-kærestesorg" playliste (hvis du har kærestesorg og gerne vil presses til at tude som pisket)