Til dig (som heller ikke) er til korte trænings shorts

Bootybogen

DSC_0183

Søde og voldlækre Celestine har skrevet en bog om store numser. Og selvfølgelig er jeg fan af bare dét faktum.

Det er moderne at træne din bagdel og jeg forstår godt hvorfor. Jeg synes nærmest ikke der er noget flottere end en veltrænet pigenumse. Jeg tager tit mig selv i at glo efter en flot numse i Metroen. Og jeg er altså stadig til mænd, bare lige til orientering.

Det jeg bedst kan lide ved Bootybogen er øvelserne som er beskrevet og illustreret godt. Du kan derfor starte helt fra nul og stadig være med. Derudover er jeg rigtig glad for alle udstrækningsøvelserne, som jeg laver inden jeg skal bygge på min numse. De er effektive og varmer din krop godt op, så du kan yde dit allerbedste.

celestine

Jeg har haft fornøjelsen af at se Celestines numse i virkeligheden. Og jeg kunne ikke tage øjnene fra den. Jeg tror at det er den flotteste numse jeg har set! Jeg er så glad for at store, veltrænede numser er blevet moderne. Endelig kan jeg være med! Bryster har jeg intet af, men numse har jeg rigeligt af 😉 Du kan finde bogen lige her.

Indlægget er ikke sponsoreret.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til dig (som heller ikke) er til korte trænings shorts