Mini Jubilæum

Coconut love

kokos

Veninder er gode at have af mange årsager. Du kan ringe og sludre, du kan drikke vin med dem, træne med dem, bruge alt for mange penge sammen med dem, de kender dig og holder af dig som du er. Og så kan du få gode pige-tips af dem – og dét er jeg fan af!

For nogle uger siden fik jeg et fantastisk tip som jeg har brugt lige siden: Kokosolie som kropscreme.

Det lyder banalt, men jeg har altså aldrig tænkt på, at man også kan bruge olien til kroppen. Jeg plejer at stege i den eller bruge den i mine konfektkugler. Men jeg bliver nødt til at give tippet videre! Min veninde bruger ikke andet og hun har virkelig en blød og flot hud. Hun bruger den også i ansigtet, hvilket jeg ikke tør afprøve endnu, da jeg har dårlige erfaringer med olieholdige produkter (læs: bumser så store som tekopper), men på kroppen der virker olien altså som den skal. Jeg bruger den som fodcreme, smører banditterne ind inden sengetid, tager sokker på og næste dag er dine fødder som nye. Jeg har bedst erfaring med helseplus og helseplus olie.

Håber at I får en dejlig dag 🙂

Indeholder affiliate links.

7 kommentarer

 • Jenny

  Tip, netto har den i denne uge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Jeg bruger den som øjenmakeup fjerner. En vatrundel under den varme hane og derefter en lille bitte smule kokosolie på. Så er makeupen væk in no time + den tynde hud om øjnene får godt med fugt fra den gode olie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg så også tippet i matas og købte det, men var i tvivl. I starten var olien helt hård, men så ‘smeltede’ det ligesom og jeg satte det på køl igen – skal det være på køl eller…?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Jeg har det på køl i sommerperioden, så varmer jeg det op med hænderne og smører det ud derefter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Du skulle prøve den i ansigtet Jeg har også døjet med bumser og knopper, startede med kokosolie og bruger nu Arganolie både som ansigtsrens og som creme/serum, det er virkelig godt til huden

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini Jubilæum