Fandeme stadig kærestesorg

Følg med på facebook

11705348_410026892522023_4779591159312388522_n

Sociale medier er the shit. Jeg elsker det. Meget (negativt) kan man sige om de sociale medier, men hvis man formår at se det for hvad det er, se igennem diverse filtre og redigeringsprogrammer – så er det faktisk ret fantastisk. Jeg har i hvert fald både fundet veninder og får dagligt inspiration og søde kommentarer fra jer. Tak for dem <3

Så jeg er selvfølgelig også på facebook, altså bloggen har sin egen side og den kan du finde og følge lige her!

Jeg håber at I nyder sommeren og tak fordi I læser med, det gør mig sku’ glad!

4 kommentarer

 • Sofie

  Kære Matilde

  Tak fordi du giver os mulighed for at læse med. Du gør det virkelig godt – så ærlig, troværdig og menneskelig. Jeg nyder i hvert fald at læse med, og følge dig på diverse sociale medier(blog, instagram, fb, snap). Fortsæt det gode arbejde, og alt godt til dig i fremtiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Sofie. Jeg blev helt rørt over din søde kommentar – tusinde tak! Og alt godt til dig også, tak fordi du læser med!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Enig med Sofie! Virkelig inspirerende at du deler dine ups men også downs – det får du stor credit for og ikke mindst en fast læser som mig! 😉 ville være fedt med nogle crossfit indlæg, da jeg selv elsker det og måske vi mødes til en time i kbh engang! De bedste vibes herfra også.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Tusinde tak Tine, hvor er det en skøn kommentar at læse. Jeg bliver så utrolig glad og mange tak fordi du læser min blog! Jeg laver crossfit indlæg kan du tro – og sig endelig til hvis du kommer til KBH og vil træne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fandeme stadig kærestesorg