Bootybogen

Gratis introtimer til Crossfit

image1 (24) image2 (20)

Jeg er vild (VILD!) med crossfit og det tror jeg ærlig talt at de fleste ville blive. For mig var det i hvert fald kærlighed ved første løft. Selvom jeg kæmpede mod strømmen og havde virkelig mange fordomme. Dét er bare fedt og du kan hurtigt se ændringer og mærke forskel på krop og styrke. Der er sket vildt meget med min styrke og krop, siden jeg tog mit første crossfit-fix i oktober. Derudover (hvilket er det bedste ved det hele) har jeg mødt rigtig mange søde piger til træningerne, som jeg drikker kaffe med, drikker mig fuld med og sveder sammen med 😉

Jeg så at Crossfit Copenhagen tilbyder gratis prøvetimer og det ville jeg gerne dele med dig 🙂

Find et center nært dig her og prøv (du vil ikke fortryde det!)

6 kommentarer

 • Caroline Amalie

  Det lyder virkelig fristende, da jeg bor liiiige ved siden af “værkstedet”. Men på deres hjemmeside står der, at det koster 6kr pr. Hold? Kommer det oven i selve abonnementet? 🙂

  De kører desuden tilbud med træn for 199kr indtil 1. September.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Nej det kommer ikke oveni abonnementet – med et abonnement kan du træne på 3 hold om ugen og udvide dit medlemskab så du kan træne ubegrænset 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Matilde 🙂
  Jeg har altid været interesseret i at prøve crossfit. Her i foråret har mine tanker omkring det været mere seriøse, da jeg er gået død i egen træning i FW. Så jeg tænker at melde mig ind til efteråret. Men men men….jeg er lidt skeptisk, nervøs og usikker på om jeg ville synes det er nice at gøre det alene. Hvordan har du det? Kan man godt starte alene til crossfit eller er det bare nicest at være et vennepar fra start af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hvor bor du henne? For jeg tager dig gerne med i Værkstedet en dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Jeg bor på Nørrebro! Er faktisk usikker på hvor værksteder ligger? 🙂
   Jeg har ca lige langt mellem Kirken og Smedjen !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Nu er det her indlæg jo efterhånden lidt gammelt, men jeg har gået og tænkt over det. Problemet er bare at jeg ikke tør at tage til det og jeg kender ikke lige nogen der har interesse i det. Men det er jo fjollet, jeg skal nok bare tage mig sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bootybogen