Elendig til at modtage en kompliment

Jeg ku’ leve af is.

hjemis

Jeg er ikke en pige som går op i kalorier, jeg spiser ikke ud fra en diæt, jeg spiser når jeg er sulten og jeg spiser for det meste det, som jeg har lyst til (nutella midt om natten er skråplan..)

Jeg kan godt bruge enorm meget tankevirksomhed på, at overveje hvad jeg skal spise og hvad skal jeg handle ind. Jeg elsker simpelthen at spise. Jeg træner så meget og jeg sidder sjældent ned i længere tid af gangen, derfor spiser jeg også hvad jeg får lyst til. Uden at tænke mere over det. Dermed ikke sagt at jeg ikke kan forstå og respektere mennesker som tæller kalorier – det fungerer bare ikke for mig.

Jeg har ikke bare én men mange søde tænder (tak for det, far!) og jeg spiser altså noget sødt hver eneste dag (igen – tak far Ole). Ellers kan jeg ikke fungere. Om sommeren er det ofte is som jeg har de syge cravings efter. Is er en sikker vinder hos undertegnede.. Og der skal, i min verden, være plads til is (i flertal!).

Hjem-IS har netop lanceret to nye frozen yoghurt is med henholdsvis jordbær og mango. Begge varianter er kalorielette (i forhold til andre isvarianter) – så hvis du gerne vil holde øje med dit kalorieindtag, kan du altså sagtens spise denne is. Jeg er rigtig glad for isen, den smager virkelig godt, er perfekt her i sommervarmen og så er den ikke lavet på fløde. Yoghurt er bedre for min mave og det er dejligt når nu min mave godt kan lide is 😉 Jeg topper gerne isen med det jeg lige har derhjemme. Ofte frisk frugt, hakkede mandler, hakkede pekannødder og lidt mørk chokolade.

hjemis1

Og du kan få isen bragt lige til døren (hvilket er smart når man har cravings som jeg!). Du kan tilmed få en SMS når Hjem-IS bilen er nær dig (farligt!) 🙂

Næste gang jeg får is bragt til døren skal jeg lave de her pandekager, fylde godt med is i og spise dem med frisk frugt og hakket chokolade..

Indlægget er sponsoreret.

2 kommentarer

 • Susanne

  Smager det meget af yoghurt? Jeg er ikke så vild med yoghurt – men is med færre kcal kan man jo altid bruge! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Jeg kan ikke smage det, det har selvfølgelig ikke så cremet en konsistens som flødeis – men jeg synes ikke at det smager af yoghurt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elendig til at modtage en kompliment