Adidas til 234 kroner

Hvis du ikke er rig, men gerne vil rejse lidt alligevel

 IMG_8334

Sommeren er her – fucking endelig! Danmark er så lækker når vejret arter sig og mine fregner tikker frem som ukrudt. Solen giver mig energi og overskud og sommetider overvejer jeg seriøst at flytte til udlandet, under varmere himmelstrøg så jeg kan få sol året rundt. Og selvom vejret er über lækkert, så drømmer jeg altså alligevel om en smuttur ud af landet. Jeg elsker (som de fleste) at rejse og opleve, se nye mennesker, opleve ny kultur, slippe alt herhjemme.

Hvis du er ligesom mig – lidt fattig og rejselysten, så kan du lige nu vinde

En weekendtur til Venedig, inkl. fly og hotel!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her og deltag i den lækre konkurrence – fordi der aldrig er praktiske gøremål når du rejser, fordi stress og problemer forsvinder for en stund, fordi det er balsam for sjælen. (corny i know – but true!)

Indlægget er sponsoreret.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adidas til 234 kroner