Jeg har stress - alvorlig stress

My crib

images

Endelig. Fucking endelig fik jeg nøglerne til min helt egen lejlighed, som jeg kan bo i ligeså længe som jeg har lyst. Jeg ejer (well, banken ejer det meste but still) min HELT egen lejlighed. Dén følelse, den kan jeg rigtig godt lide. Jeg føler mig hjemme her. Det har givet mig så meget ro, selvom der skal males og gøres lidt ved den (tak til far!). Men den er min, det er mine ting, jeg kan indrette den helt som jeg vil, jeg kan gøre hvad jeg vil!

Jeg har ikke så mange møbler, og det tror jeg egentlig heller ikke at jeg skal have lige nu. Jeg skal til gengæld have mit helt eget pull up stativ midt i stuen. Mere om det senere (min mor vil så gerne købe mig en sofa, men den kan jeg ikke lege i. På samme måde..). Jeg har taget lidt billeder af hvordan mit lille hjem ser ud indtil videre, jeg er og bliver aldrig den store indretnings-ekspert (for det siger mig absolut ingenting), men jeg synes nu alligevel at her er rigtig hyggeligt. Jeg glæder mig til at vise jer flere billeder 🙂

home

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har stress - alvorlig stress