Musli <3

Den danske “sommer”.. Christ!

image5 (2)

Så regner det, så blæser det, så regner OG blæser det. Så skinner solen og man finder igen klipklappere og sommerkjolerne frem. Så regner det dagen efter og er skide hamrende koldt. Jeg er træt af at vejret denne sommer opfører sig som en forvirret teenager og har humørsvingninger som en kvinde dén tid på måneden. Jeg er træt af sommeren og jeg giver op.

Derfor synes jeg at du skal tilmelde dig Secret Escapes nyhedsbrev som giver dig mulighed for at få op til 70% på luksusrejser FØR alle andre. Find det her og tilmeld dig.. Så kan du få en smule varme i år, fregner på næsen og rosévin i lange baner.

Indlægget er sponsoreret.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musli <3