Den danske "sommer".. Christ!

The Cookie Monster

FullSizeRender (1)

Jeg er og bliver aldrig typen der takker nej til kage. Det skulle da lige være kage med bagt frugt, drømmekage eller købe citronmåne. Men ellers – så spiser jeg alt. Særligt småkager eller cookies som man vil ligger mit hjerte nært. Og jeg har faktisk lavet en del opskrifter efterhånden. Har du f.eks. prøvet mine chocolate chip cookies?

Ellers kan du prøve en af disse:

Husk at opbevare dine cookies i tætsluttende beholder, så de er sprøde så lang tid som muligt 🙂

3 kommentarer

  • Der er intet værre end en blød cookie. Det er dog sjælden de overlever så længde, at de skal opbevares. Ellers så husk, at de skal værre helt afkøler indbød de kommes i dåsen og at man kan ligge en sukkerknald ned i dåsen ( den suger fugten) havregrynssmåkagerne med chokolade, er helt klart min favorit 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana

    Føøøøøj de er gode!!!!!! Puha, man kommer alt for hurtigt til at spise dem alle 🙂 Tak for en fantastisk opskrift!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den danske "sommer".. Christ!