Om at gå ind og ud af kærestesorgen

Vacation for me please

image3 (17)

I dag tager jeg hul på 3 ugers ferie. Og nøøøøj hvor jeg trænger! Jeg er glad for mit arbejde, men jeg har hungret efter ferie i virkelig lang tid! På ét punkt jeg er misundelig på de som studerer: ferierne. Lektier, SU’en og lange forelæsninger, dem misunder jeg dem ikke ét øjeblik. Men de lange ferier. Suk. Og fredagsbarene, selvfølgelig.

Jeg er så forkælet (hvilket bestemt ikke er et fy-ord i min verden) at mine forældre har inviteret mig på ferie, og jeg er også så tilpas forkælet at jeg har takket nej. Efter et svine hårdt år med kærestebrud, flytning og indlæggelse har jeg brug for at tulle rundt i min nye, elskede lejlighed, stene for vildt, have langsomme morgner, lægge i sengen til langs op af formiddagen (okay til klokken 8.30 ish) og komme ordentlig på plads. I et virkelig slow tempo. Og selvom tanken om solslikkeri, samvær med mine dejlige forældre og sand mellem tæerne er skide tillokkende, så tror jeg bare at jeg ville stresse i solstolen ved tanken om lejligheden herhjemme som pt. sejler. Jeg tror det er den rigtig beslutning.

Jeg skal også have taget billeder til min bog og dét glæder jeg mig helt enormt til! Bloggen holder ikke ferie, jeg glæder mig til at have god tid og lave en masse indlæg til jer. Og lave mad!

Jeg håber at du får en dejlig dag <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at gå ind og ud af kærestesorgen