Mandehadelisten #3

En mere // Lillebror

11745883_10206005536349976_4499913901070984540_n

Før jeg mistede min lillebror var jeg ikke til tatoveringer. Ikke at jeg syntes at de var grimme til andre, men det var bare ikke noget for mig. Da min lillebror døde, fik jeg pludselig lyst til at få et minde om ham på min krop. Jeg fik hans navn på mit håndled og den er jeg rigtig glad for. Og har du først fået én tatovering, så er det svært at stoppe. Det siger de fleste og jeg tænkte at det ikke var det samme for mig. Men altså. Jeg har lige fået lavet to mere. Den ene kan du se på billedet ovenfor. Det er den båd som min lillebror har på sin gravsten. Min lillebror elskede at sejle, jeg tror at han følte sig mest fri når han var på vandet. Derfor bor båden nu også på mit håndled til minde om min lillebror og til minde om en af hans største glæder. Jeg er hamrende glad for den og meget tilfreds med Thomas’ arbejde. Ham kan du kontakte på 27672212 – helst pr.sms 😉

Indlægget er ikke sponsoreret.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandehadelisten #3