Mit hår får tæv

Følelsen af at blive bedre

11059612_10206045760555556_5777483956645018583_n

Jeg ville ønske at jeg havde opdaget træning tidligere i mit liv. Før jeg blev teenager. Jeg var fysisk doven til jeg var omkring 18-19 år, jeg lavede ikke en skid hvis jeg kunne slippe afsted med det. Nu, hvor jeg er næsten 28 år, ville jeg ønske at jeg havde dyrket det fra jeg var helt ung. Hvorfor? Fordi træning giver mig så mange ting, som jeg kan bruge i mit liv udenfor træningscenteret. Træningen giver mig en kæmpe glæde, den har givet mig mange nye venskaber med søde piger, den har givet mig et frirum og så giver den mig selvtillid. Og det ville jeg ønske at jeg havde fået noget før.

Jeg har altid haft et godt selvværd, men selvtillid har jeg aldrig haft for meget af. Dét får jeg igennem min træning, og jeg tror også at det er derfor, at jeg er så glad for at træne. Jeg bliver nemlig gladere for mig selv, jeg tror mere på mig selv, jeg griner mere af mig selv, jeg bliver mere afslappet, jeg får mere overskud. Det lyder banalt, men hvis jeg har haft en rigtig god træning fra morgenstunden, hvor jeg måske har opnået et af mine mål, så har jeg en bedre dag. Fordi jeg får selvtillid og det tager jeg med mig ud i mit rigtige liv. Der skal bare mere til at slå mig ud, hvis jeg har trænet, end hvis jeg ikke har. Det handler for mig ikke så meget om det at svede, træne mine muskler, blive stærkere. For mig handler det i høj grad om, at jeg bliver gladere for mig selv, fordi jeg føler at jeg er god til noget og fordi min krop kan en masse ting – og hele tiden lærer flere og flere ting. Og dét kan jeg bruge i mit private liv og det er virkelig kostbart!

1 kommentar

 • Jenny

  hej Mathilde

  Jeg har det på præcist samme måde, jeg “opdagde” crossfit for to år side, og ærgre mig nu over alle de år inden, som er “spildt”.
  Jeg har fået så meget mentalt, som jeg kan bruge i resten af livets sammenhæng, et ur der tikker ned no problem amrap in the morning, kan jeg virkelig klare mere, ja du dødløftede i morges…
  Og så de dejlige muskler, elsker dem

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hår får tæv