Tudefjæs?

Jeg overgiver mig

11781866_10206005538990042_678675850782270493_n

Åh favre nye verden. Lige siden jeg er kommet ind i den crossfit verden har jeg indset flere ting. F.eks. at tape er en nødvendighed på gymnastics holdene (læs mere om holdene her), med mindre du vil skrige af smerte når der kommer sæbe i sårene i hænderne (desuden er det ret svært at vaske hår!). Jeg har også lært at crossfittere er de mennesker som kan drikke allermest (noget jeg selv er ved at lære..). Og så har jeg lært at fodtøjet altså har noget at sige. Selvom jeg altid har løftet tungt i bare tæer, sågar squattet. Nu er jeg blevet afhængig af mine sko fra Reebok, for de gør en forskel!

Mine favorit øvelser er squat og dødløft. Jeg synes det er de øvelser hvor jeg kan udfordre mig selv mest og så er jeg god til dem – derfor bliver de også sjovere. Grine og smile mens jeg laver pull ups eller sjipper – det ser du til gengæld ikke (i suck!).

Men netop ved squat og dødløft er skoene virkelig gode. De støtter godt op om hælen, men er samtidig bløde så de ikke er sådan nogle hårde sataner at have på – sådan sko kan jeg nemlig godt føle mig fanget i og så bliver min mobilitet og stabilitet dårligere. Men i mine Reebok føler jeg mig bedre og stærkere og jeg har faktisk forbedret mig væsentlig i squat, hvor jeg ikke “bouncer” så meget i bunden og i dødløft kan jeg løfte mere. Magiske sko er måske lige voldsomt at kalde dem – men jeg er i hvert fald fan!

P.S. Jeg varmer aldrig op i mine Reebok og jeg kunne ikke finde på at løbe i dem – men jeg har dem med mig i tasken hvis jeg skal løfte eller squatte. Og selvom det kræver en lidt større taske, så er det altså det værd! En god investering hvis du, som jeg, er bidt af kråsfit!

2 kommentarer

 • Jenny

  Er det nano5 du bruger som VL sko?
  Jeg er stadig på barfodsholdet, når det gælder løft, bl.a. Fordi jeg skal på arbejde lige efter træning, og ikke gider to par sko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Ja det gør jeg, de er skide gode synes jeg. Barfodsholdet var jeg medlem af i mange år, men jeg oplever altså at skoene er bedre for mig. Men har jeg glemt dem, så træner jeg i strømpefødder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tudefjæs?