Åbenbaring: derfor elsker jeg det crossfit der!

Make up til din træning (ja jeg er skide forfængelig!)

11144439_407971189394260_2902029008223788525_n

Du skal ikke være særlig skarpsindig for at have opfattet, at jeg er bidt af en bindegal crossfit’ter. Jeg elsker det og jeg burde efterhånden betale husleje, så meget som jeg er der. Jeg har dyrket det siden november og jeg bliver hele tiden en lille smule bedre. Jeg er dog (stadig) amatør til mange af øvelserne, men jeg kæmper og sætter mig hele tiden nye mål. Det giver mig nemlig helt vildt meget selvtillid, når jeg så når et af mine mål. Og det selvtillid kan jeg bruge i “mit rigtige liv” – læs eventuelt mere her.

Det her indlæg skal nemlig handle om crossfit (eller bare sport hvor du sveder som en okse) og make-up. Nogle vil sikkert tænke at jeg virker overfladisk – men jeg er nu bare skruet sådan sammen, at jeg gerne vil se pæn ud – mens jeg træner. Jeg er forfængelig og det er jeg næppe den eneste pige der er. Og så er der bare rigtig mange (flotte og stærke) mænd der dyrker crossfit, og så vil jeg da gerne se flot ud – på trods af sveden som hagler, håret der absolut ikke sidder som da jeg ankom, panikken i øjnene når jeg ser at jeg skal ro og lugten som langsomt (men sikkert) flytter ind i armhuler og andre steder, mens jeg træner. Det er vel ikke for meget at forlange, at jeg som minimum gerne vil have at mit fjæs er nogenlunde ok at glo på? Måske er det. Men ikke destomindre handler dette indlæg altså om make up som holder til hård, fysisk aktivitet (du kan derfor også bruge det i andre sammenhænge, if you know what i mean..).

Jeg har efterhånden i en del år været svært glad for produkter fra Youngblood. Der er ikke noget at komme efter – pudderen som jeg er kæmpe fan af, sidder altid lige som den skal. Og det er næsten ikke til at se, at man har noget på. Den er så naturlig, nem at lægge og utrolig drøj i brug at jeg har svært ved at forestille mig at bruge andet nogensinde. Jeg bruger Natural Mineral Loose Foundation i farven “Soft Beige”. Og den er gennemtestet! Jeg har haft den på til alle mine crossfit timer og den sidder stadig perfekt efter timen. Der er faktisk ofte (søde) piger som kommer hen til mig efter timen og spørger mig, hvad jeg har brugt af make-up. Virkelig et produkt som jeg kan anbefale. Den ligger lidt i den dyre ende, men den er som sagt virkelig drøj. Jeg bruger min 1-2 gange om dagen og har altså en pudder i mindst 3 måneder, så pengene er godt lagt ud. Du kan finde den her.

Mascara. Seriøst! Jeg spørger ofte mig selv og mine veninder om, hvad man som pige dog skulle stille op uden dét vidunder middel! Den kan jo redde alt! Jeg har sorte og ret lange vipper, men ser stadig utrolig træt ud, uden mascara. Mascara kan fixe tømmermænds-, tude- og søvnunderskudsøjne. Jeg kan ikke undvære det.. Jeg har testet nogle forskellige – hvilket har resulteret i panda øjne efter noget som føltes som en milliard burpees. Det var ikke kønt. Så den mascara bruger jeg kun til hverdag, hvor jeg ikke skal svede. Jeg skifter imellem en almindelig og en vandfast – de virker lige godt! De er billige og kan findes her og her.

Mine bryn farver jeg altid op med den her – den er billig og den sidder (og bliver siddende) hvor den skal – trods vandfald af sved, kalk i hele hovedet og sommetider lidt tårer (mest hvis der er øvelser som jeg ikke kan finde ud af..!)

Udover pudder og mascara bruger jeg en blush hvis jeg har en af de dage, hvor jeg ser lidt bleg ud. Jeg er særlig glad for den her – farven i kinderne kommer dog ganske af sig selv til træningen, så den kan du godt undvære 😉

Indeholder affiliate links.

7 kommentarer

 • Emilie Graabeck-Wintcentsen

  Hvor jeg dog bare elsker din blog !! (Og ig profil) 😀
  Man kender jo følelsen alt for godt, men ender oftest i fitness uden make up, måske med let fedtet hår, og en krop der ikke just ser flaterende ud – haha.. Men ikke destro mindre kan jeg relatere så meget – hvem ikke gerne både være badass stærk og se pæn ud samtidig 😉
  Angående dit tidligere indlæg; jeg synes, det er SÅ pinligt, når folk kommenterer (positivt) på min (høje) belastning, men jeg burde jo bare være piv stolt i stedet.
  Tak for din gode blog og dine make-up tips! (y) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  hvor mon din sports top er fra? Den er rigtig fin!!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Mathilde. Ved du godt, at du også kan få Maybelline Volum’ Express Lash Sensational mascara i vandfast? Så du ikke behøver at skifte mellem to børster :-D.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Ella

  Hej Matilde. Hvsi du er glad for Youngblood, så kan jeg se at den Foundation du bruger fås ret billigt hos http://www.ren-velvaereshop.dk/naturkosmetik-324/youngblood-mineral-cosmetics-816/ for tiden 🙂 Bare et tip. Har selv lige været der 😉

  Sophie E.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åbenbaring: derfor elsker jeg det crossfit der!