Jeg overgiver mig

Mandehadelisten #3

tumblr_ndg38aYTp71rjwx4ko1_500

Den måtte jo komme og jeg har faktisk fået mails med efterspørgsler på denne liste. I er seriøst de bedste læsere, søde og sjove. Den bedste kombination i min verden.

Mandehadelisten nummer 3 er her og jeg håber at jeg får provokeret (igen). Det er nemlig meningen. #fornemironien. Læs de to forgående lister her og her. For en god ordens skyld vil jeg skynde mig at skrive, at jeg elsker mænd. Jeg fik stor kritik sidst jeg lavede en liste, fordi nogle mænd mente at os (kvinder) ville gå amok hvis mænd lavede en kvinde-hade-liste. Personligt ville jeg elske at læse sådan en liste – så hvis du laver en eller kender en som gør, så send den endelig til mig! Matilde@helsematilde.dk!

 1. Mænd som går i sko der “klikker”, sådan laksko agtigt. Det går altså ikke. Du virker ikke mandlig og dine sko larmer mere end mine.
 2. Mænd som skubber i Metroen fordi de partout vil først ud, når dørene åbner. Dét er bare ikke særlig tiltrækkende.
 3. Mænd som spiser “cheat-meals”. Æd nu bare hvis der er noget som du har lyst til. I do!
 4. Mænd der vil giftes inden de får børn. Det er altså gammeldags. (Okay jeg hader det måske ikke ligefrem, jeg synes bare det er lidt konservativt!)
 5. Mænd som stemmer Konservativt.
 6. Mænd som ikke kan betjene værktøj – hvis du ikke kan hænge en hylde op, så kommer du altså ikke med hjem.
 7. Mænd som holder deres kæresters taske, mens hun er i prøverummet.
 8. Mænd som vil ligge i ske. Kald mig kynisk, men jeg gider det ikke. Det er for varmt og ingen af os ligger godt.
 9. Mænd med beskidte negle. En ting er hvis de er håndværkere og bruger deres hænder (uhm!) men beskidte negle en lørdag aften på en bar. Dét er klamt.
 10. Mænd som skriver “søde” når de aldrig har mødt en eller kun har talt med en få gange. Du ved ikke om jeg er sød, jeg kunne være en bitter kælling. Og det er jeg vist også – i hvert fald med denne liste 😉

 

 

9 kommentarer

 • Alberte

  Nr 8 og 7 er da de sødeste! Min kæreste gør begge dele.. (Mere eller mindre for mest min skyld, nu jeg tænker over det måske.. )
  Men ellers er jeg mere end enig med dig, rammer plet hver gang :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Nr. 9 – Ja, ja, ja og ja!! Uuuuuuh, jeg kan IKKE have det!! Og det gælder faktisk både mænd og kvinder – beskidte negle er SÅ klamt, at jeg næsten kan få brækfornemmelser! Jeg har også en tilføjelse: mænd med (halv) lange negle er også bare no go! Hvis de så samtidig ikke kan holde dem rene? Dobbelt op på no go!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lucas

  Mænd som holder deres kæresters taske, mens hun er i prøverummet. ?
  Er næsten sikker på at det er de færeste mænd der gider holde jeres lort, men hvis vi ikke gør det skal vi også høre på jeres pis resten af dagen om at vi ikke gider hjælpe.

  Mænd som vil ligge i ske. Kald mig kynisk, men jeg gider det ikke. Det er for varmt og ingen af os ligger godt ?
  Jeg er fløjtende ligeglad med hvordan min kone/kæreste lugter morgengrimt, der er ikke noget mere dejligt end at ligge om aften/morgenen og holde om sin partner

  Mænd der sidder ned og tisser ?
  Bevares hvis vi kommer hjem fra en brandert og pisser hele lokummet til incl væggen fordi vi er for stive, så er det også et problem…kan i bestemme jer.

  Mænd der køber æg fra bur- eller skrabehøns. Dét er kæmpe turn-off!
  fuck it…. jeg køber lige præcis de skide æg som mine mønter tillader, og sgu ikke hvad kællinger mener er et turn off

  Mænd der bruger mere end 5 produkter – og tandpasta er inklusiv!
  STOP jer selv, vær dog glad for at mænd går op i deres hygiejne og at de prøver at gøre sig lidt mere tiltrækkende overfor jer kvinder fremfor altid at ligne en truckdriver.

  Mænd der har for mange smykker på. Smykker generelt. Jeg har det stramt med det !
  Der er stadigvæk begrænset smykke udvalgt hos respektive guldhandlere, men det kommer mere og mere ind….så væn dig til det.

  Mænd der tæller kalorier.??
  Så hellere end slasket halvfed stodder der er ligeglad med hvad der indtages …glem det, i æder jo nærmest mænd med hud og hår det er bare en smule veltrænet og med sixpack….vi andre “fede” mænd har jo aldrig en chance for at komme på date med jer kvinder hvis bare der sidder 5 kg for meget.

  og ja langt flere ting….
  kom ind i kampen Mathilde, syntes sgu dine mande hade lister stinker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Husk nu, at det er Matildes liste og at den ikke er underskrevet af hele det kvindelige køn. Jeg har kun to punkter til en evt. mandehadeliste; mænd der kalder kvinder for kællinger og på andre måder nedgør dem og mænd der generalisere et helt køn baseret på en idé om, at vi alle er ens og tænker præcis det samme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea

   Hahah der er vist én der føler sig lidt trådt på? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pil

  Yay! Jeg elsker dine mandehadelister. Ligesom dig elsker jeg mænd, men der er sku et par ting jeg ville være foruden. Er selv ved at lave en liste til min tumblr, her er et par af mine punkter.

  Mænd der bruger ord som løg, patter og bajer. Især hvis de bruger dem i samme sætning. Måske er jeg snerpet, jeg synes bare det lyder så bøvet. Tal sådan med dine venner, men ikke med mig.

  Mænd der griner af mig. Der må selvfølgelig gerne grines, når jeg joker. Men når jeg gør noget dumt, falder, etc. Nope.

  Mænd der kommenterer på hvad jeg spiser. Jeg ved godt, jeg nok ikke burde have spist den kanelsnegl, men du skal dælme ikke kommentere det.

  Mænd der ikke kan lide dyr. Just.. Nope.

  Mænd der vil ligge i ske. Nope. I hate it. Jeg har brug for min plads.

  Mænd der kalder andre kvinder kællinger. Det kan godt være hun er en kælling, I don’t know, don’t care. Men det er bare ikke fedt. Og ikke tiltrækkende.

  Mænd der er ubehøvlede og flabede. Det dér bad-boy-trip virker ikke på mig. Vis høflighed og manerer, dét er sexet.

  Måske er jeg bare svær at please 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Elsker seriøst dine mandehadelister! Selvom jeg ikke nødvendigvis er enig med alle punkterne, er det jo herre underholdende læsning :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha. Jeg vil sgu også giftes inden jeg får børn. Sådan er vil heldigvis så forskellige.

  Til gengæld ligger der en liste hos mig over, hvad mænd virkelig ikke skal sige! 😀 Den kan du jo lige tjekke ud. Og kom gerne med tilføjelser
  C and the City.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ske elsker

  Ej Matilde, nu er du jo ikke drømme damen længere..
  Der er jo ikke noget bedre end at sove i ske, mærke hendes hud mod ens hud, højre arm ligger under nakken (så den ikke “falder i søvn”) venstre hånd fat om en af hendes bryster mens hun bliver trykket ind mod en selv. Og så ellers sove sådan til dagen efter. Det er det bedste Matilde!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg overgiver mig