Jeg er en beskidt lille pige

Mit hår får tæv

11800057_10206046271448328_7118455634065645103_n

Jeg vasker mit hår mange gange om ugen, jeg sjældent hårtørrer (men det sker), jeg reder det, jeg glatter det, jeg putter ting og sager i det. Mit hår er tykt som en pony’s og der er rigeligt af det – men jeg vil gerne passe på det alligevel. For selvom mit hår er skide irriterende at træne med (fordi det vælter ud, slår som en pisk når jeg sjipper og hopper og ikke kan holdes tilbage af 2 solide elastikker) så elsker jeg mit garn højt. Mit elskede glattejern døde forleden – da jeg netop havde glattet den ene side af frisuren. Og jeg kan bare ikke leve uden glattejern – længere er den ikke. Men jeg gider ikke bruge mange penge på et – derfor gik jeg benhårdt efter det billigste.

Og jeg fandt et billigt et – som tilmed er godt! Og det koster altså 188 spir. Det er til at have med at gøre.. Mit hår er som sagt så tykt som en fuldvoksen pony’s, men dette glattejern klarer altså ærterne. Og så varmer det hurtigt op, hvilket jeg også er fan af – da jeg ofte har travlt som ind i helvede. Anbefaling herfra!

Indeholder affiliate link.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er en beskidt lille pige