Følelsen af at blive bedre

Quinoagrød

quinoa-porridge-1200x800a

Hvis du nu lige har en rest tilbage eller bare gerne vil skifte de velkendte havregryn ud, så prøv at lav grød med quinoa. Denne sommer har været kold! Derfor har jeg spist en del grød på det sidste, gerne som aftensmad, fordi jeg simpelthen har haft for travlt til at lave andet/jeg gad ikke.

Quinoa skal koges med lidt salt i 15-20 minutter. Når den er kogt kan du røre det meste i. Jeg er fan af vaniljepulver, lidt kokosolie, en skefuld peanutbutter, lidt kardemomme hvis du har, friske bær og lidt nødder på toppen. Hvis du er lækkersulten kan du røre lidt mørk chokolade i – det giver en smuk grød som også smager rigtig godt. Peanutbutter i grød er virkelig undervurderet! Prøv det hvis du kan lide peanutbutter. Ellers er en banan i skiver og lidt honning ovenpå altså heller ikke en dårlig kombination 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følelsen af at blive bedre