Stærk nød

Anytime, anywhere

16918_10206182680018457_1339489111044343293_n

Jeg har det stort set hele tiden: et tyggegummi i munden. Det har jeg haft i mange år, det er en vane for mig. Jeg kan godt lide at tygge tyggegummi og så er dårlig ånde nok noget af det som jeg hader allermest (både hos mig selv og hos andre!), derfor er jeg afhængig af tyggegummi og jeg har faktisk altid 2-3 pakker med i tasken.

Jeg har altid været glad for V6, fordi jeg føler at tyggegummiet gør tænderne rene. Jeg synes at det er så rart at tygge tyggegummi lige efter jeg har spist. Så får jeg en god smag i munden og mine tænder føles bare renere og glatte. Det smarte ved V6 er, at det er med til at opretholde en god tandpleje og mundhygiejne.

Faktisk skal man børste tænder i omkring 2 minutter for at det er mest effektivt – og det må jeg da indrømme at jeg ikke altid får gjort. Jeg har ofte ikke tiden om morgenen og om aftenene er jeg tit så træt at jeg bare gerne vil have det overstået og komme ind under dynen. Derfor er V6 et godt supplement! Og helt ærligt – der er så mange andre ting jeg hellere vil lave, end at børste tænderne. F.eks. træne, drikke rosévin med mine veninder og sove lidt længere. Jeg har (næsten) et fuldtidsjob, jeg træner 1-2 timer 5-6 gange om ugen og har en milliard andre ting at se til, derfor sætter jeg virkelig pris på, når jeg har lidt ekstra tid til mig selv. Jeg har næsten altid neglelak på, jeg synes det er så pænt. Men fordi jeg dyrker crossfit (som er hårdt for hænder og negle) er jeg også nødt til at lakere neglene ofte. Dét gør jeg, når jeg har lidt ekstra tid i min hverdag. Hårkur, ansigtsmaske og fodbad står også øverst på min liste, når jeg har lidt mere tid. Det sker ofte i weekenderne, hvor jeg virkelig nyder den ekstra tid jeg har til mig selv – jeg føler det er omsorg for mig selv, når jeg har tid til at forkæle min krop og føle mig lækker.

v6

Og du kan vinde ½ års forbrug af V6! Det eneste du skal gøre er at smide en kommentar med dit forslag til, hvordan du forkæler dig selv, når du har lidt ekstra tid i hverdagen. Måske du ville bruge en skrub i ansigtet? Smøre dine fødder ind i en lækker creme? Rede dit hår inden sengetid? Øve dig på at flette dit hår i nye frisurer?

Jeg glæder mig til at læse jeres forslag – og held og lykke 🙂

Indlægget er sponsoreret.

82 kommentarer

 • Mette H.

  Når jeg skal give mig selv lidt ekstra luksusfølelse i hverdagen giver jeg mig hud en ordentlig omgang eksfoliering i badet – enten med en ru handske eller en body scrub. Så får huden en omgang creme efterfølgende. Huden bliver SÅ blød og rar, og det mindsker appelsinhud.

  Dét (og så rent sengetøj – mums) er luksus for mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er tyggegummis største fan! Og jeg giver dig ret i, V6 er bare bedre end andre, jeg tror, det er smagen, der gør det! Når jeg har tiden, og skal forkæle mig selv, så tager jeg på Tour De Bedsteforældre-besøg, så bliver man MAKS forkælet, og det er lige sagen!! 🙂 Man skal jo huske, at nyde dem, mens de stadig er her! 🙂

  -Ha’ en fantastisk dag og lad solen skinne på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine M K

  Når jeg rigtig har god tid og skal forkæle mig selv – og der derudover er luft i budgettet, så køber jeg gerne en fodbehandling eller massage :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • > Når jeg skal forkæle mig selv, laver jeg er kop te, sætter noget lækkert musik på og sætter mig til at tegne. Jeg falder helt ind i mig selv, tiden flyver afsted, rummet omkring mig forsvinder og jeg befinder mig i en tilstand af flow!:)
  Jeg er også en stor tyggegummi-fan, mest af alt fordi det holde mig væk fra cigaretterne. Jeg har røget siden jeg var 16 år, og tyggegummi har virkelig hjulpet mig med at stoppe – det giver en frisk og ren følelse i munden – også er det jo meget sundere! Så hellere være lidt småafhængig af tyggegummi, fra for de forbandede smøger <3 – god dag, her fra:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille L

  Når jeg skal forkæle mig selv ekstra, tager jeg en ansigtsmaske på og lægger mig i sengen for at se en tøse-serie.. Det er ren afslapning – og det er altså bare super vigtigt!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg har en hel dag til mig selv- sover jeg for det første længe – intet vækkeur, bare sove længe og drikke en kop kaffe i sengen. For derefter at stå op og gå tur langs med havet med mine hunde løbende rundt og mit ynglingsmusik i ørene <3 Når jeg så kommer hjem hvilket godt kan tage et par timer, tager jeg mig et langt karbad med alt for meget sæbe og skum fordi det er så hyggeligt. – og så får den ellers hele turen med hår,negle og hud.
  Hvis jeg skal køre den helt ud kan jeg finde på at købe mig selv det flotteste outfit(tit det jeg overhovedet ikke havde råd til) og så gøre mig i stand med hår, makeup og det hele for så at tage ud at spise ALENE og bare nyde mit eget selskab. Jeg synes det er vigtigt man nogen gange bare nyder sig selv og sit eget selskab, det er virkelig selvudviklende hvis du spørger mig. Derudover prøver jeg at ligge alt hvad der har med sociale medier, mobiltelefon og alt elektronik til side for at kunne være fuldt til stede i nuet. Det er enormt befriende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Når jeg skal forkæle mig selv handler det også om fodbad, skrubbe ansigtet og neglelak. Jeg går sjældent med neglelak, så når det sker, er det altid lidt specielt!
  Og så spiser jeg ofte rigtig sund mad – det er vel også en form for selvforkælelse 🙂 omend søde sager også er et hit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • miss.sunflower

  Jeg elsker at låbe god mad + når der er tiden til det, vel og mærke. Så laver jeg noget virkeligt lækker mad og nyder det med en god mørk øl og en film

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hamborg

  Nyvasket og nystrøget sengetøjk – rengjort lejlighed – god musik – en kop kaffe og bloglæsning. Det er afslapning på højt plan.

  Derudover vil et ½ års forbrug af V6 hjælpe godt på SU budgettet – jeg har den værste afhængighed af tyggegummi. MUMS. Og V6 er klart luksus og yndlings! (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Når jeg skal forkæle mig selv i hverdagen, putter jeg ofte hårkur i håret, maske i ansigtet og sidder med the og yndlingsserien i stuen. Hvis jeg er ude i den helt store forkælelses-dag, får jeg min kæreste til at massere mig imens mod at bage hans yndlings-usunde-kage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Når jeg har lidt ekstra tid i hverdagen, gør jeg typisk lidt mere ud af min aftensnack. Den inkorporerer gerne chokolade/kakao og nydes med en kaffe med mælk og vaniljekaffesirup samt en god serie eller lidt comedy på Netflix.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Hvis jeg får lidt ekstra tid bruger jeg den på at slappe af,fødderne op i sofaen,med en lækker kop kaffe og en god bog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Når jeg har ekstra tid, så tager jeg hjem til min familie. Dér plukker vi blomster, vi drikker kolde luksusdrikke, vi snakker og hygger os. Vi holder pause fra hverdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Jeg ville tage et langt bad, med scrub og hårkur! Mens hårkuren er i ville jeg drikke et glas rosé og få min kæreste til at massere mine fødder. Efter badet ville jeg tørre mit hår helt igennem med en rundbørste, og så tage en lækker neglelak på både hænder og fødder! Dét er luksus for mig – på den hverdagsagtige måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria F.

  Når jeg skal forkæle mig selv lidt ekstra i hverdagen, skruer jeg op for musikken og tager min favorit neglelak på. Jeg elsker at have fine og farverige negle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Dybdahl

  Super lækker konkurrence! Mit kælenavn er “Chewy”, fordi man heller aldrig ser mig uden er tyggegummi i munden. 🙂
  Når jeg har lidt ekstra tid i hverdagen, så bruger jeg oftest tiden i køkkenet. Jeg er en rigtig bagekone – og bager både sundt og usundt. Og ja, Den Store Bagedyst er favoritprogrammet! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • V6 er også min favorit indenfor gul – og det sikrer en altid lækker ånde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg tager et langt bad med body- og ansigtsscrub og så ind i seng med nyvasket sengetøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Nu arbejder jeg fuldtids i en boghandel, hvilket er fysisk mere krævende end man lige tror: Jeg står op 8 timer om dagen, løfter tunge bogkasser op og ned af vores trappe til lageret (18 trin, jeg har talt!) og når jeg kommer hjem er mine ben og fødder simpelthen så trætte.. Derfor, når jeg har fridage så elsker jeg at gå laaange ture.. Elsker at være udenfor og ikke lukket inde i en butik, elsker bare at gå og få klaret tankerne og hovedet..
  Det er så forfriskende! Så kort sagt, så er selvforkælelse for mig: at have fri, tage et dejligt bad og noget rart tøj på og så ud og gå en dejlig frisk tur.. – efterårsturene er de bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Når tiden (og vejret) er til det, elsker jeg at sidde på min terrasse med en god kop kaffe og en bog – og V6 er perfekt til at fjerne kaffeånden bagefter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Det kan variere meget, men jeg gør lige præcis det jeg har lyst til og er tilstede i nuet. F.eks. kunne det være at sidde ude i solen med en bog eller det kunne være en tur i biografen… Mulighederne er mange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en lækker præmie – jeg er selv afhængig af tyggegummi!
  Når jeg har ekstra tid i hverdagen, nyder jeg at vågne af mig selv uden vækkeur, morgentræne og derefter tage et langt, varmt bad med hårkur, olier osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Kerstine

  Med en nyfødt baby på armen, så er tiden til sig selv minimal Men når bebs er i syngelegeland, så må forkælelsen være alt fra en kop kaffe til en morfar i sofaen eller sågar et længere varmt bad V6 ville da gøre følelsen af lækkerhed mere tilgængelig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Når jeg skal forkæle mig selv tager jeg alle de dyner og jeg tæpper jeg kan finde, smider dem i sengen ovenpå hinanden, åbner vinduet på vid gab (uanset temperatur) og ligger mig i sengen uden telefon, bøger, computer eller andet påstyr – just me!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg tror mit er lidt anderledes for en pige.. Jeg spiller PlayStation, når jeg har ekstra tid. Det sker sjældent, men når det sker, er det rart at kunne lukke omgivelserne ude og fordybe sig i en dum skærm og en maskine, der knapt nok kræver, at jeg tænker. Dét er mig-tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ekstra luksusfølelse er at stå røvtidligt op – kl.4.30-ish og gå en lang tur ned til Lyngby eller Bagsværd Sø uden mobil, uden musik i ørerne, bare fuldstændig ro og frie tanker. Helst ingen tanker overhovedet. Derefter hjem og drikke en stærk espresso, inden resten af verden vågner.

  Der er tempo 250 i timen og masser af snak og liv på mit arbejde, så de morgener, hvor jeg tager mig tid til stilhed, er pure guld. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg står tidligt op før mand og børn. Og så laver jeg mig en lækker luxus morgenmad og stirre ud af vinduet de første 20 min. Derefter checker jeg alt, hvad der er at checke i telefonen af indkomne ting, og så er jeg klar til at tag fat på dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Hvis jeg skal forkæle mig selv lidt ekstra og har ekstra tid. Så laver jeg noget virkelig lækkert mad til mig selv, er meget mad glad 🙂 Har ret travlt i hverdagen, og kommer tit sent hjem om aftenen, så derfor bliver det ofte til noget hurtigt og simpelt aftensmad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Fosbad, ansigtsmaske og en bog-det er skønt!
  Eller at squatte tungt på ikke-ben dag-det kan også redde selv den mest lortede lorte dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg skal forkæle mig selv, har jeg FRIENDS kørende i baggrunden og futter rundt og rydder lidt op, drikker kaffe og spiser noget sødt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia N

  Når jeg skal forkæle mig selv, åbner jeg en kold flaske hvidvin og skænker mig selv et stort glas. Hvis vejret er godt, sætter jeg mig ud på altanen nyder roen, vinen og en god bog, eller et podcast af Mads og monopolet. Sådan kan jeg underholde mig selv i et par timer og bare koble af fra hverdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Når jeg har hverdagsoverskud og brug for luksus, dyrker jeg morgen yoga og laver stor lækker morgenmad. Mine morgener er min hellige tid og en god morgen betyder en god dag, ligesom en travl og forhastet morgen, ofte efterlader et aftryk på resten af dagen. Derudover bruges overskuddet til at spille klaver og læse bøger. I sær at læse, har altid haft samme mediative effekt, som løbeture og yoga, på mig. Jeg krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  En ekstra luksus i hverdagen er at have tiden til at fordybe sig i en god bog. Det gør jeg, når jeg skal forkæle mig selv ovenpå en stresset dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Som så mange andre nyder jeg at læse hvad enten det er magasiner eller bøger, når jeg skal forkæle mig selv. Gerne sammen med chokolade og en god kop te 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Når jeg en sjælden gang får tid til forkælelse, bliver jeg hjemme:-)
  Jeg sender til gengæld mand og 4 små børn ud af huset, så jeg har det hele for mig selv. Og jeg laver absolut intet.
  Det er luksus for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Når jeg skal forkæle mig selv, gør jeg det oftest ved at lægge en god ansigtsmaske, det får mig altid til at slappe af! Ellers lækker jeg en fin lak på neglene eller giver mit hår en hjemmelavet hårkur med kokosolie:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Kære Matilde.
  Det er jo en fantastisk præmie, som du sætter på højkant!
  Her om sommeren er stranden helt klart min forkælelse, når jeg har lidt ekstra tid (eller ferie). Jeg er vokset op tæt på en god strand og kan mærke, at havet/stranden får mig til at slappe helt af. På Helgoland på Amager er det endda ret almindelig at bade nøgen og det er altså bare helt fantastisk for mig at svømme en tur og lægge mig i solen og varme bagefter 🙂

  En hjemlig selvforkælelse, som jeg benytter mig af i stor grad, er især at bage – boller, kage, brød, pølsehorn, grøntsagsfladbrød med mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja H

  når jeg har en fri aften kan jeg godt li at ta et langt bad og gå tideligt i seng. Ikke for at sove dog… Der skal helst tændes et duftlys og så skal der læses blogs eller surfe youtube. Telefonen skal være på lydløs så jeg kan nørde i fred. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Ekstra selvforkælelse til mig starter med et fodbad. Jeg ligger evt. også en ansigtsmaske og derudover renser jeg huden. Så står den på et dejligt, langt og varmt bad. Håndklædet skal være nyvasket. Og selvforkælelsen bliver lige en anelse bedre, hvis der enten venter helt nyvasket sengetøj, eller hvis jeg skal forberede en lækker morgenmad, som jeg lægger kærlighed i derefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MariaR

  Når jeg har ekstra tid om morgenen nyder jeg at gå en god lang tur med hundene. De nyder det så meget at jeg ikke kan undgå at blive i godt humør af det. Når jeg kommer hjem er det lækkert med en god kop te.
  Jeg er også glad for tyggegummi, da jeg får noget medicin der ikke er så godt for mine tænder. Er derfor blevet anbefalet at tygge meget sukkerfri tyggegummi af min tandlæge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie F

  Hej Matilde 🙂 Endnu engang deltager jer i en af dine lækre konkurrencer i håb om at vinde, jeg er nemlig også stor forbruger at tyggegummi. Jeg vil lige give dig ros med på vejen for at være så hudløs ærlig, det er en af grundene til, jeg elsker at følge med! Hvis jeg har lidt ekstra tid i hverdagen, bruger jeg den på sove haha det er da ren selvforkælelse eller bare slappe af med Netflix 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Når jeg har tiden til det, sætter jeg god musik på, laver en lækker latte med caramelsirup og læser en god bog. Hvis det skal være ekstra selvforkælelse skifter jeg bogen ud og lægger en flot neglelak i stedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvis jeg skal forkæle mig selv i hverdagen, hvilket jeg er stor tilhænger af, da det hele kan gå hen og blive lidt trist ellers, sætter jeg en god film på og giver mig selv lov til et glas vin, selvom det måske bare er tirsdag. Det giver, for mig, ro i en travl hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Når jeg har ekstra tid i hverdagen og endelig har en dag uden alt for mange planer, så læser jeg blogs 😀
  Det er en af de ting jeg har sorteret fra i min ‘normale’ hver dag.. Så det er faktisk en af de ting som jeg forkæler mig selv med :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Når jeg skal forkæle mig selv, giver jeg mig et fodbad. Jeg har godt nok kun en (ret smal og høj) spand og almindelig kropssæbe, men det betyder ikke så meget. Efterfølgende smører jeg mine fødder ind i en fed creme og putter ny neglelak på. Imens læser jeg en god bog eller ser en tv-serie og drikker en kop varm kakao 🙂 Dét er altså undervurderet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Uhm, V6!
  Når jeg har lidt ekstra tid i hverdagen, som til tider kan være travl (og sikkert forbliver det med studiestart om hjørnet, yiks!) bruger jeg den på at lave ingenting. Jeg lægger mig i havestolen eller sengen og tænker på min vejrtrækning og ikke så meget andet. Det er dejligt, helt simpelt og klassisk og giver energi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla M

  Ren selvforkælelse for mig er en lang gåtur helt alene, hvor jeg bare går og går og går – og opdager nye steder i smukke København. Nogle gange med musik, andre gange uden. I disse dage betragter jeg alle flyene, der flyver lige hen over hovedet på mig ved Amager Fælled. Hvis jeg skal toppe forkælelsen, smutter jeg ind og køber en iskaffe somewhere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Rart at vide, jeg ikke er den eneste, der er “afhængig” af tyggegummi 😉 Når jeg rigtig skal forkæle mig selv tager jeg gerne en tur i svømmehallen – ikke for at svømme, men for at tage en ekstra langt bad, hvor jeg vasker hår, eksfolierer, putter hårkur i og går i SAUNA! Det er det bedste, at ligge og blive helt gennemvarm, træt og udrenset.
  God dag og tak for en super blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Når jeg har lidt ekstra tid, bliver den som regel brugt på mine fusser. Den gamle neglelak bliver erstattet med noget nyt, og huden får en gang scrub og fugtighedscreme. Der er virkelig ikke noget bedre end at have rene, velplejede fødder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Det bedste er at vågne veludhvilet tidligere end vækkeuret, så der er tid til at spise en god morgenmad i sengen. Det er ren forkælelse hvis du spørger mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Én gang om ugen giver jeg mig selv en spa dag, og det er ugen bedste dag. Og der går ikke en dag hvor jeg ikke tygger tyggegummi, kan ikke uden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid V

  Når jeg har lidt ekstra tid i hverdagen nyder jeg at gå en lille tur i det fri eller bare slappe af derhjemme og hygge 😉
  Tyggegummi er virkelig en nødvendighed i hverdagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Juul

  Når jeg forkæler mig selv sætter jeg noget lækkert musik på og så ligger jeg bare på sengen og lytter til det eller også så tager jeg et varmt og langt bad og smører mig ind i lækre cremer osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ville tage fodbad, file og smøre mine fødder ind oftere, hvis jeg havde tid til det. Fødderne bærer mig over alt og bliver ofte overset. Og der er da ikke noget som et par bløde barnefusser!
  Jeg spiser tyggegummi hver dag og har gjort det i mange år – jeg elsker den friske smag i min mund

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Når der opstår ekstra tid i min hverdag, nyder jeg at smække benene op og læse tøse-margariner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie B

  Når jeg har ekstra tid i hverdagen, så bager jeg. Der er noget helt faktistisk terapeutisk ved at ælte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Når der er ekstra tid i hverdagen er jeg vild med at cykle en lang tur. Og når jeg kommer hjem er det skønt hvis tiden er til at tage et langt karbad, ordne negle og smide rent sengetøj på. Så bliver det ikke meget bedre for mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra holm

  Det lyder faktisk skørt og måske ikke noget andre ville forbinde med forkælelse eller selv-nydelse, men… Jeg går faktisk i haven. Det er virkelig terapi for mig at se hvordan jeg kan udforme haven præcis som jeg ønsker den. Igår brugte jeg 5 timer på at klippe hæk og lure ukrudt og tiden fløj bare afsted. Jeg går i mine egne tanker og jeg nyder det virkelig. Eller når jeg klipper/beskærer de små træer for at forme dem, er det virkelig ren meditation!
  Ja kald mig bare skør, men vi nyder jo alle forskellige ting, på forskellige måder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Donna Høgsted

  Når jeg skal give mig selv lidt ekstra forkælelse i hverdagen, besøger jeg altid min familie. Det er det bedste jeg kan gøre for mig selv, de får mig altid til at slappe af og skal ikke tænke på at lave mad, rydde op eller noget 🙂 ellers så bruger jeg tiden på en god hårkur og så ser noget fjernsyn eller hører noget god musik. Kunne virkelig godt tænke mig at vinde, tyggegummi er virkelig blevet en fast del af ting jeg altid har, fordi jeg er på kostplan lige pt og spiser rigtig meget tyggegummi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Når jeg har ekstra tid i hverdagen, så tager jeg mine høretelefoner på og går en tur ved søen. Jeg elsker følelsen af at koble af og være sammen med naturen. Ellers kunne jeg også godt finde på, at bruge den ekstra tid på at pleje min hud på kroppen og i ansigtet.. Hehe, det er desværre bare ikke sø tit det sidste sker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jensen

  Hej Mathilde.
  Sikke en super sprød konkurrence 😉
  Jeg har mange måder, at forkæle mig selv på i hverdagen.
  For eksempel efter en lang løbetur, kan jeg finde på at lave et fodbod. Så får man det virkelig dejligt med sig selv. God samvittighed over at være kommet afsted + rene og bløde fødder. Det er da et must 😉
  Derudover er jeg meget kreativ som person. Derfor elsker jeg at bage, sy og lave ting i min fars værksted. En ekstra forkælelse er, hvis man efter træning laver en omgang lækker sund frokost med en veninde etc. Det er i hvert fald al sammen noget, som jeg ser som forkælelse i min hverdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Årh, ville være fantastisk at vinde.
  Når jeg har ekstra tid tilovers, så laver jeg en kom god te og læser i en god bog. Noget jeg ellers ikke får prioritet højt nok i en travlt hverdag.
  Ha en god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  jeg forkæler mig selv med en lang gåtur med min dejlige lille franske bulldog
  Nyder at bruge og få energi udendørs.
  Jeg er selv mega afhængig af tyggegummi og har også altid tyggegummi med mig på vejen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Når jeg har lidt ekstra tid i hverdagen til mig selv elsker jeg simpelthen at

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Når jeg har lidt ekstra tid i hverdagen til mig selv elsker jeg simpelthen at ligge lidt ekstra energi i min mad. Det lyder måske lidt skørt, men når dagene er travle er det oftest bare lidt nem mad, som fx grøntsager fra frost og kylling, hvilket bestemt også er lækkert, men når tiden alligevel er der så er det rart at kunne kæle lidt ekstra for maden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Når jeg har lidt ekstra tid i hverdagen, elsker jeg at oppe under dynen og se en god serie eller film. Det giver fornyet energi og er total afslapning for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna A.

  Når jeg skal forkæle mig selv lidt ekstra i hverdage, så sætter jeg mig med en kop the i sofaen og ser et afsnit af yndlings serien Greys hvide verden – man er vel sygeplejerskestuderende.:joy:
  Ellers smider jeg noget rent sengetøj på og putter med min dejlige kæreste :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Når jeg har lidt ekstra tid i min hverdag kan jeg godt lide at bruge det på at forkæle mig selv, fx ved at løbe en tur, tage et langt bad, tage ud og shoppe eller for den sags skyld bare ligge i sengen og se en god film. Ellers er det også dejligt at bruge tiden med veninderne, fx lave lækker mad, spille spil eller bare sidde og snakke om livet og drikke vin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg sætter mig med en dejlig kop te med en snak til f.eks. brød med syltetøj,frugt eller nødder og ser en af mine yndlingsserier f.eks.suits eller downton abby !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Når jeg skal forkæle mig selv, er det typisk at give den fuld gas til træning (så har jeg der altid så dejligt bagefter), og efterfølgende ligge med benene op på sofaen med en god snack 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Nielsen

  En ting, man tit glemmer i dagens stress og jag er at forkæle sig selv.. Selv har jeg alt for meget om ørerne, og får sjældent tid til at mærke efter, hvordan jeg har det.. Det betyder så også, at jeg nyder at forkæle mig selv endnu mere, når tiden er til det! Hvad jeg gør, for at forkæle mig selv er forskelligt.. Det kommer an på situationen.. Jeg elsker en god massage, en ansigtsbehandling og en flaske Pol Roger! Jeg kan også godt lide en aften foran fjernsynet med chokolade og bland selv slik.. Det vigtigste for mig er, at mærke efter, hvad jeg har brug for! Nåååe jo – og så kan jeg også godt finde på at forkæle mig selv i al stressen med en god pakke tyggegummi – det gør altså bare livet lidt bedre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg har altid lovet mig selv at når jeg en dag bliver færdig med studiet og får mig et fuldtidsjob, så vil jeg bruge mine hårdt tjente penge på… nødder og kerner! For mig er nødder en luksusgode. Selvfølgelig kan man også købe kerner og nødder med et SU-budget, men så spiser man dem ikke alle sammen på en gang 😛 Derfor, når jeg skal forkæle mig selv køber jeg en pose cashew og nyder de ‘gyldne frø’ med velbehag. mmh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette R.

  Når jeg skal forkæle mig selv lidt ekstra i hverdagen – hvilket sker sjældent da jeg ofte ikke sætter tid af til det, men så tager jeg et laaaangt bad, sætter musik til og bruger både ansigtsscrub, bodyscrub, hårkur, lækre cremer og et fodbad. En all around forkælelse for kroppen 😀
  Det kan også være en massage eller et wellness/spaophold med nogle veninder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Gosvig Larsen

  Når jeg rigtig skal forkæle mig selv, så er det på med nattøjet, ind på sofaen med dynen og sætte en god film på.. ☺️ Enter Notebook eller en anden i den genre. Når jeg skal forkæle mig selv er det ikke med mad, da jeg i sommerferien fik konstateret anoreksi, hvilket vil sige jeg fylder mit hovede med mad konstant.. Derfor er mit forbrug af tyggegummi også ret stort her for tiden. Simpelthen for at kunne aflede mine tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Har to små børn, så forkælelse for mig er at sove længe 😉 vi plejer at skiftes til st stå tidligt op med ungerne i weekend, og det er guld at være den der får lov at snooze en time eller to…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja J

  Normalt inviterer jeg min veninde over til kaffe. Selv en dårlig dag bliver vendt til det bedre Det er ren terapi for sjælen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michell

  En lækker dag i selskab med min yndlings veninde. Og oftest i ledtog med go kaffe og hjemmebag 🙂 . Det er noget der kan give lys i alle stunder, selv på de mest triste dage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg har næsten altid fri om mandagen, alle andres hadedag, men den dag jeg elsker allermest! 😀 Ingen planer, og jeg kan gøre lige hvad jeg har lyst til. Sove længe, tage et langt varmt bad og derefter gå rundt i min morgenkåbe hele dagen, kræse om min morgenmad, tage et fodbad, se mere end 1 film på en dag eller se en hel sæson af en serie. De små ting tæller, og det forkælelse for mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg rister to stykker rugbrød, venter på det er kølet af. Putter ost og lidt smør på og laver mig en dejlig kop kaffe. Sætter mig i sofaen og tænder for tv’et eller radioen 🙂 det er forkælelse for mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Ankersen

  Når jeg vil forkæle mig selv, så laver jeg en kop lækker kaffe med varmet mælk, hælder den i min yndlingskop og nyder den, mens jeg dvæler over udsigten til fjorden på altanen fyldt med blomster. Bare nydning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Når jeg har lidt ekstra tid i hverdagen, laver jeg en omgang yoga. Det giver god ro i en presset og stresset hverdag. Eller jeg sætter mig foran fjernsynet og slapper fuldstændig af, en ting der ikke er meget tid til i hverdagen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stærk nød