Der er en ny mand i mit liv, som får mig til at græde

Corny: “Ville du træne hvis du havde 24 timer tilbage at leve i?”

Jeg sad og hørte noget Nik & Jay forleden dag – indrømmet: jeg elsker det! Og det gør du sikkert også. Jeg er samtidig så flov over at høre det, at jeg skruer ned for det når jeg har det i ørene i toget og jeg er meget forsigtig med, at høre det på anlægget herhjemme. Dét kender du sikkert også. Jo du gør.

Ikke desto mindre så fik “En dag tilbage” mig til at tænke. Ville jeg træne, hvis jeg fik at vide at jeg kun havde én dag tilbage at leve i? Jeg har tænkt over det i nogle dage, og svaret er ja – det ville jeg. Og hvorfor så det, tænker du måske. Fordi træning for mig er meget mere end kalorieforbrænding og sved på panden (og alle andre steder, egentlig). Træning er forbundet med en stor glæde for mig, jeg elsker det virkelig. Og det er ikke noget jeg bare skriver, fordi det lyder fedt og overskudsagtigt. Jeg elsker det virkelig. Så ja, jeg ville træne hvis jeg havde 24 timer tilbage at leve i. Jeg ville træne sammen med mine dejlige veninder, jeg ville presse mig selv, svede, grine og elske det. Og det er faktisk rart at have det sådan med træning – så rart at jeg ville bruge en time på det af mit allersidste døgn her på jorden. Det viser mig at jeg træner fordi det giver mig langt mere end større muskelmasse, en flot bagdel og tonede arme. Træning er glæde, lykke og en stor fornøjelse for mig. Ville du træne, hvis du havde en dag tilbage at leve i?

2 kommentarer

 • Hov hov, Nik og Jay er aldrig corny 😉 Siger hende den 25-årige for evigt fan 😀

  Om jeg ville træne? Det kommer an på hvordan min krop havde det. De sidste 24 timer i mit liv skulle sandsynligvis tilbringes et fantastisk sted med et par vilde oplevelser, i selskab med familie og venner, samt masser af min yndlingsmad. En times svedig træning ville måske presses ind, men jeg ville hellere svømme i havet et lækkert sted i verden! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg ville ikke træne. Slet ikke. Og jeg er egentlig ret glad for det. Men kan ikke forstille mig at jeg ville prioriterer det.
  Det er vildt og fedt at du har det sådan!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er en ny mand i mit liv, som får mig til at græde