Tvivler på at jeg overlever min næste store udfordring

Der er en ny mand i mit liv, som får mig til at græde

11953076_10206262297288839_1849293931718114730_n

Sådan ser jeg ud efter at have grædt, fået en omgang hård massage og en snak med søde Christian, som virkelig gør noget godt for mig i øjeblikket. Jeg har skrevet om ham og hans behandlinger før, det kan du finde lige her.

Jeg besøger Christian en gang om ugen i den her periode og det er virkelig en hård omgang hver eneste gang. Jeg får virkelig arbejdet med en masse følelser, som jeg ellers har gjort alt for at gemme langt, langt væk. Og det er utrolig hårdt og det tager hårdt på mig, tapper mig for energi. Men samtidig er det helt vildt godt og meget effektivt. Jeg har aldrig grædt så meget som jeg gør for tiden, jeg har aldrig været så langt nede, som jeg er lige nu. Jeg har før været i krise, så jeg har en bevidsthed om, at jeg kommer op igen, klarer det, kommer mig, kommer igennem det. Men jeg har fundet ud af, at der er nogle ting som jeg skal have arbejdet med, bearbejdet – før jeg igen kan blive lykkelig, glad og komme i balance igen. Det kræver hårdt arbejde, jeg skal se indad, det kræver at jeg tør at give slip og mærke mig selv. Og det er svært, fordi jeg så gerne vil undgå det. Fordi der er så mange triste ting, som bor indeni mig. Men jeg tror på at det er godt for mig, og selvom at jeg græder meget disse uger, er rigtig ked af det og nede og bide godt og grundigt i græsset, så kan jeg mærke at det er godt for mig. Og at jeg er på rette vej. Og at der venter mig noget godt, der hvor jeg er på vej hen.

Jeg kan varmt anbefale Christian. Han er dygtig, omsorgsfuld, forstående og rar at græde overfor (og det betyder altså meget, for det kan godt være grænseoverskridende!). Han sætter gang i en masse ting, som jeg skal arbejde videre på. Han hjælper mig videre i min krise og jeg er så glad for, at jeg endelig får den hjælp som skal til, for at jeg igen kan blive den glade, sorgløse pige, som jeg engang var.

2 kommentarer

 • Laura

  Hej Matilde
  Dit indlæg har ligget og boblet lidt i mit baghoved siden jeg læste det første gang. Jeg er nok ikke helt i samme situation som dig – har hverken stress eller hjertesorger – men jeg går dog og bakser med nogle ting alligevel.. Jeg har altid haft svært ved at være ordentlig i kontakt med min krop og forstå mine følelser og pt overvejer jeg om jeg skal få noget hjælp til at blive bedre til det..
  Dine oplevelser hos Christian fangede min interesse, og jeg overvejer om det er noget for mig. Kan du fortælle lidt mere om behandlingen – er det fx kun massage o.l. eller snakker i også? – og kan du måske prøve at sætte nogle ord på hvad du oplever at få ud af det?
  – i øvrigt skal du have ros for ærlighed og cool blog generelt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Laura. Tak for din søde feedback. Det er både snak og behandling hos Christian. Vi starter altid med at tale sammen og så får jeg massagen. Det er svært at beskrive helt hvad der sker, men jeg føler at jeg får arbejdet med en masse følelser og sorger, mens Christian masserer. Håber du kan bruge det til noget – og held og lykke fremover. Og tak for din søde ros. Kh Matilde

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tvivler på at jeg overlever min næste store udfordring