Ellos Sport

“Du skal spise godt og rigeligt for at kunne træne effektivt!”

10474209_10206295401796431_7893818704838078191_n

Ja du skal nemlig! Det er smukke Anna Bogdanova som har skrevet sådan i hendes helt nye bog Veldrejet og jeg kunne ikke være mere enig. Anna er afslappet og ikke fanatisk, som så mange andre sundheds-eksperter ellers godt kan være. Og hun har ret – du skal altså spise en del og du skal spise godt, for at kunne give den én over nakken til din træning. Det duer ikke at være småt-spisende og så regne med at du kan lave personlige rekorder eller løbe 10 kilometer. Det duer i hvert fald ikke i min verden!

Jeg har aldrig talt kalorier og vil sandsynligvis heller aldrig komme til det. Jeg spiser når jeg er sulten og sommetider også når jeg ikke er sulten. Jeg spiser godt og meget hver eneste dag. Jeg dyrker så meget idræt og min krop skriger efter føde, når jeg har gennemtæsket min krop. Og det lytter jeg altså til.

Jeg er blevet enormt dårlig til at få lavet mad, og det er jeg rigtig ked af. Jeg har før nydt at lave mad og spise det (ikke mindst!). Anna har fået mig til at gå i køkkenet igen, selvom det flyder med ting og rod, fordi jeg er i gang med en større renovering af min nye lejlighed. På trods af dette har jeg altså lavet laks efter Anna’s opskrift. Det tog 20 minutter og jeg havde både til aftensmad og til frokost dagen efter. Det er jeg ret stor fan af, da jeg elsker rester og elsker at have styr på, hvad jeg skal spise til frokost, da jeg altid er mest sulten på det tidspunkt af dagen.

Du kan finde opskriften lige her og samtidig handle ind til gildet og de andre opskrifter som Anna har lavet. I en travl hverdag er det altså smart at få leveret varene til døren, selvom jeg bor lige ved siden af en Netto.. Det er bare nemmere at købe ind mens man sidder ned og har god tid. Det hjælper i hvert fald mig når jeg er særligt stresset, hvilket man vist godt kan sige at jeg er på nuværende tidspunkt. Og så gælder det altså om, at gøre så meget som muligt så nemt som muligt. Gulerødderne har jeg vendt i olie og all-round krydderi fra Urtekram og bagt dem i 15-20 minutter ved 175 grader varmluft, æblerne og tomaterne fik lidt olie og blev bagt 10 minutters tid. Nemt, hurtigt, lækkert og perfekt dagen efter til frokost!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ellos Sport