Hvorfor jeg er så ærlig

Ellos (de har sportstøj og jeg er fan af det!)

 PicMonkey Collage

Jeg køber mig fattig i sportstøj. Dét er altså en ulempe ved at træne så meget som jeg gør (og at jeg gerne vil se flot ud imens..). Jeg bruger flere penge på tøj til at svede i, end jeg gør på tøj jeg rent faktisk kan se præsentabel og ikke-svedig ud i. Sådan er det. Jeg er, som mange andre piger, glad for de kendte mærker som Adidas og Nike, fordi kvaliteten som regel er god og tøjet sidder som det skal, det er funktionelt. Ulempen er, at mange andre piger har det samme på som dig – og uden at jeg skal lyde alt for overfladisk, så vil jeg altså gerne have træningstøj på, som ingen andre har på. Derfor blev jeg glad da jeg fandt ud af, at Ellos laver deres eget sportstøj. Og nu hvor jeg har prøvet det på egen krop, svedt som en gal i det og trænet forskellige ting i det må jeg konkludere, at Ellos altså godt kan finde ud af, at lave træningstøj som er rart at have på og flot at iklæde sig, ikke mindst.

Jeg øver mig, stadigvæk, på at have tights på som ikke er sorte. Jeg kan godt føle mig lidt bred i farvede tights, men de grå fra Ellos er så dejlige at have på og, hvis jeg selv skal sige det, klæder de min krop godt, til trods for store lår og vandrette striber. Ellos har, udover deres eget sportsmærke, også mærker som Adidas og Nike – mange virkelig flotte tights fra særligt Adidas. Jeg har også erhvervet mig dem her som jeg virkelig er glade for, selvom de heller ikke er sorte!

Jeg ved ikke med dig – men nyt træningstøj kan motivere mig helt ekstremt meget. Derfor køber jeg det tit så jeg kan føle mig flot, godt tilpas og dermed kan yde mit allerbedste når jeg skal træne!

Sponsoreret indlæg.

4 kommentarer

 • Kamilla Pernille

  Du er lækker-smækker!!! De ser virkelig behagelige ud. Hvordan er det grå område, når man sveder? Min erfaring med grå tights er ikke gode (læs svedskræv i lyskeregion, haha).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Haha – jeg forstår hvad du mener 😉 De er testet og godkendt! 🙂 Og tak for komplimentet! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johan

  Den booty Matilde, skulle tro guderne havde overtalt dig til at skabe den..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  De grå træningsbukser er så fede! Hvilken størrelse er dine? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor jeg er så ærlig