Valio - laktosefrie produkter

Når du træner meget (eller måske bare lidt)

bestseller.dk

Grå top   Røde tights   Sports BH

Grøn top   3/4 tights   Shorts

Så skal du have noget forskelligt tøj. Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen: nyt tøj giver ny motivation. Noget som hjælper mig, særligt nu hvor det bliver så hurtigt mørkt og jeg gerne vil hjem under dynen og stene netflix (jep singlelivet oser af lidenskab sommetider!)

Indeholder affiliate.

1 kommentar

 • Katrine

  Kære Mathilde

  Tak for en lækker blog!
  Jeg har et (muligvis lidt mærkeligt) spørgsmå til dig :blush:

  Jeg har, ligesom du, et par gode lårbasser og tilhørende bagdel, som jeg efter mange års had er begyndt at holde af – for sådan nogle kan jo blive bum-stærke. Derudover er jeg ikke verdens højeste og min overkrop er lang, så som du måske kan forestille dig er det et par små solide stolper jeg render rundt med.

  Nå, nu til spørgsmålet: Når nu du ikke render rundt i træningstøj (hvilket jeg formoder sker) – har du så nogle gode ‘råd’ ift. bukser?

  Jeg synes det er så svært at finde pæne bukser til store lår og tilhørende booty. Chinos og løse bukser føler jeg absolut ikke gør noget godt for min krop og det samme gælder skinny jeans. Ifølge modebladene skal jeg vælge nogle med trompet forneden, så proportionerne ligesom passer, men det nægter jeg altså også :grimacing: Pt. er mine uendeligt mange strømpebukser og kjoler mine bedste venner, men jeg kunne virkelig også godt tænke mig at gå i lidt andet engang i mellem.

  Så nogle gode fif? Gode mærker? Hvilken type bukser går du med? Måske en lille collage med inspiration til os med gode ben? :67:

  Fortsat rigtig god søndag :raised_hands:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valio - laktosefrie produkter