Fyldte auberginer

Origins – rent og uden ballade

AMM_Origins_produkter[9]

Bloggen hedder “Helse Matilde” og selvom det er et navn som jeg fandt på, for efterhånden en del år siden, så går jeg altså stadig op i helse-stuff. Såsom at min krop ikke bliver udsat for alt for meget parfume og tilsætningsstoffer. Jeg er ikke fanatisk – på nogle punkter i mit liv, men jeg kan nu alligevel godt lide tanken om, at det som jeg bruger dagligt er nogenlunde i orden. Og derfor er jeg glad for Origins og har brugt det siden jeg blev 20-21 år. Jeg er især glad for den her, som jeg bruger hurtigst muligt efter jeg har svedt færdigt til træning. Den renser, er mild ved huden og tørrer den ikke ud. Og så er den mega drøj i brug, hvilket min pengepung er særlig glad for. Origins indeholder hverken parfume, parabener, phtalater eller animalske ingredienser. Også er det ovenikøbet øko – jeg er svært glad for produkterne! De er tilmed ret fine at have stående fremme, en faktor man heller ikke skal kimse af!

Du kan lige nu tilmelde dig nyhedsbrevet og være med i konkurrencen om at vinde et lækkert gavesæt fra Origins – så er du klar til efteråret og kan i stedet bruge dine penge på regntøj, jeg tror desværre at vi får brug for det.. 😉 Held og lykke!

Indlægget er sponsoreret.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldte auberginer