"Du skal spise godt og rigeligt for at kunne træne effektivt!"

Sådan ser jeg ud når jeg ikke træner // Nelly.com

nelly1

Jumpsuit fra nelly.com

Jeg har faktisk ikke altid træningstøj på – selvom jeg nu egentlig er ret vild med at iføre mig tætsiddende tights og sportsbh. Engang imellem har jeg helt almindelig tøj på – og jeg øver mig for tiden på, at være lidt mere feminin. Fordi jeg synes at jeg får en anden og mildere udstråling, når jeg f.eks. har kjole på (og min mor elsker når jeg har kjole på!). Men også buksedragter med lidt farve på (andet end sort og gråt) er noget, som jeg øver mig i at have på. Jeg er i det hele taget i en periode, hvor jeg har et stort behov for at klæde mig mere feminint og jeg er faktisk ret vild med det.

nelly2

Kjole fra nelly.com

Selvom sommeren er slut og efteråret er godt på vej, så investerer jeg gerne i kjoler. Denne kan bruges til bare ben (lidt endnu) men fungerer også godt med strømpebukser og støvler når vejret bliver koldere – og så kan jeg have den på, på mit arbejde. Lige denne type kjole er ret god til min figur (lille barm, brede hofter), fordi den skærer et godt sted og fremhæver mine ret små bryster.

nelly3

Jakke fra nelly.com

Min elskede bamsejakke måtte aflives i foråret – jeg elskede den. Jeg fandt heldigvis den på billedet som minder meget om den og som er den perfekte overgangsjakke. Jeg synes stof, farve og facon er perfekt og jeg glæder mig nærmest til at det bliver koldere så jeg kan iføre mig den! Skoene er også de perfekte overgangs-sko og kan findes her.

Sådan ser jeg altså ud, når jeg ikke har træningstøj på – min tøjstil bærer præg af, at det skal være rart at have på. Det betyder meget for mig – og så skal det komplimentere min figur så meget som muligt og det synes jeg at mine nyeste fund fra nelly.com formår at gøre!

11220113_10206297989661126_7147912152741556271_n

Du kan lige nu vinde 10.000 kroner til nelly.com hvis du poster et billede af en sticker som medfølger, hvis du køber noget fra nelly.com – så kan du shoppe hele efterårs garderoben.. Held og lykke!

Sponsoreret af nelly.com

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Du skal spise godt og rigeligt for at kunne træne effektivt!"