Hvis du også er en idiot til at lave æggekage på panden

Tvivler på at jeg overlever min næste store udfordring

Sommetider er jeg en idiot. Det sker fra tid til anden og jeg har virkelig været en idiot denne gang. Jeg har nemlig sagt ja tak til at deltage i Tough Viking som er et psykopatisk løb i Malmø. Det løber af stablen lørdag d.19 og jeg er ret sikker på, at jeg kun lige knap og nap overlever. Ruten er 10 kilometer lang og byder blandt andet på strøm og ild. Jeg er semi bange men har heldigvis fået lokket søde Rasmus med (som vist også fik sagt ja uden helt at vide hvad han sagde ja til..). Tjek lige ruten ud her! Er den ikke sindsyg?!

Det bliver pisse sjovt og jeg bliver helt sikkert tæsket helt vildt igennem. Jeg er dog også en smule angst omkring hele projektet, men jeg er glad for at jeg har taget udfordringen op. Jeg synes ærligt talt at vi alle sammen godt kan leve lidt for kedeligt, rutepræget og hverdagsagtigt – Tough Viking er bestemt ikke hverdagskost og jeg ser meget frem til, at lave noget helt andet end det, som jeg plejer at bruge mine lørdage på!

1 kommentar

  • Signe

    Kære Matilde.
    Det ser jo SÅ sjovt og udfordrende ud 🙂 Jeg tror, at du skal glæde dig rigtig meget. Sådan noget ville jeg gerne deltage i, hvis det ikke lige var for mine dumme lysker.

    Mvh. Signe

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du også er en idiot til at lave æggekage på panden