Midt i sorgen er der varme solstråler

Ultra nem Cheesecake uden laktose

valio1

Jeg er en kage-gris. Jeg elsker kager og jeg spiser ofte kage. Allerhelst kager med fløde i. Desværre tåler jeg ikke så godt fløde – eller laktose som fløde jo indeholder. Jeg bliver så træt, får ondt i maven og ondt i hovedet. Det var besværligt som barn, hvor der ikke fandtes så mange alternativer andet end sojamælk, hvilket mine forældre ikke var store tilhængere af, at jeg fik for meget af. Men det er heldigvis blevet nemmere at undgå laktose, uden at livet bliver alt for kedeligt. For et liv uden kage.. er det et liv? 😉

Jeg elsker cheesecake, men det er så voldsomt at lave en hel kage til et par veninder en fredag aften. Derfor laver jeg fra tid til anden koldskåls cheesecake som er nem at lave og som maven kan tåle! Der er til 4 personer og du skal bruge:

  • 75 gram kammerjunkere
  • 20 gram smør

Creme:

Topping:

  • friske bær eller syltetøj

Knus kammerjunkerne og rist dem i smørret ved svag varme i 10 minutters tid. Lad det køle helt af. Rør creme cheese, flormelis, vanilje og skyr sammen, pisk fløden og vend det forsigtigt i. Fordel kammerjunkerne i 4 glas, put cremen ovenpå og stil dem på køl i en times tid. Inden servering toppes de med bær eller syltetøj. Nem og virkelig lækker dessert uden laktose!

Indlægget er sponsoreret.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Midt i sorgen er der varme solstråler