Cremet wok med fløde - uden laktose

Crossfit – i heart you

12019788_10206462084003382_8537856123294878236_n

 Nu har jeg dyrket crossfit i et års tid – og jeg er stadig vildt glad for det. Det er uden tvivl dén sportsgren som har fanget mig hurtigst og holdt mig til ilden længst. Jeg elsker de udfordringer som crossfit giver mig, jeg bliver hele tiden stærkere og bedre teknisk og så har jeg fået de sødeste veninder igennem Værkstedet, som er den box jeg primært træner i.

Jeg tror at crossfit har fanget min interesse, fordi jeg har fundet et sted hvor jeg passer ind. Der er plads til alle, alle har sine mål og ønsker og jeg bliver altid bakket op, når jeg når det mål. Der er sådan en god stemning før, under og efter træningen. I crossfitverdenen er der ingen jantelov – du får en kæmpe high five når du når et mål, men også efter 40 burpees. Crossfit giver mig selvtillid, veninder og glæde (og hård hud i hænderne, blå mærker på skinnebenene og et ømt korpus) men jeg elsker det!

Jeg skrev et indlæg om crossfit og dens verden kort tid efter at jeg selv var startet. Jeg fik rigtig meget skæld ud, jeg fik vrede mails og jeg hører stadig for dét indlæg. Læs det her!

3 kommentarer

 • Sandra

  Hej Matilde. Jeg har selv overvejet at melde mig ind i crossfit Copenhagen, men ser at man kun må melde sig på tre hold om ugen. Det synes jeg bare ikke er helt nok for mig. Træner du så selv de resterende træninger om ugen, eller hvad gør du der?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Sandra. Du kan træne på så mange hold om ugen som du vil – men du kan kun booke dig på op til 3 af gangen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Arh på den måde. Jeg havde vist misforstået “op til tre af gangen” – tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet wok med fløde - uden laktose