Når træning ikke længere er nok..

De er satme hurtige!

12187651_10206619133049510_752058000712143858_n

Jeg ejer og har ejet en del løbesko. Rigtig mange par og jeg har prøvet rigtig mange forskellige mærker, modeller og endda løbet barfodsløb. Jeg har aldrig rigtig knækket koden. Før nu! Jeg er begyndt at løbe lidt intervalløb, fordi jeg gerne vil lave mere træning udendørs, særligt her om efteråret som er min favorit årstid. I hvert fald rent visuelt. Hold nu kæft hvor er det smukt med træerne, bladene og lyset. Og så har jeg snart fødselsdag, hvilket også kun gør efteråret bedre i min optik.

Det er vigtigt at have et par gode løbesko. Jeg har før undervurderet det, det må jeg indrømme. Men jeg kan godt mærke forskel på de løbesko jeg har nu og dem jeg har haft før. Særligt løb i terræn og på græs har voldet mig lidt problemer, da jeg ofte har syntes at min skosål var alt for tyk. Mine sko fra Under Armour har en tynd sål og det gør at jeg står meget bedre fast. De er sindssyg rare at have på og endnu bedre at løbe i. Uden at jeg vrider om på anklen som jeg ellers har tildens til eller glider når jeg skal sætte af.

Jeg har virkelig ledt, men jeg har ikke kunne finde dem online. De er dog her i andre farver. Men de har et stort udvalg af Under Armour her og her. Deres tøj er overdrevet pænt – jeg må og skal stor-shoppe snart.

Indlægget er ikke sponsoreret.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når træning ikke længere er nok..