Sweater weather #Nellyholic

Grøntsagsuppe: Minestrone

suppe

Jeg elsker at lave mad som smager bedre og bedre jo længere tid det får lov at trække. Og netop denne ret er altid bedre dagen efter. Og dagen efter det også. Retten passer nærmest sig selv og varmer helt ud i knoglerne. Jeg elsker at spise en skål efter træning og et varmt bad. Der er til en stor portion, 4 personer vil jeg tro. Selv spiser jeg den over nogle dage eller inviterer en veninde forbi.

Du skal bruge:

  • 1 stort løg,
  • 3-4 store tomater,
  • 1,5 liter vand,
  • 2-3 spsk. olivenolie,
  • 1,5 kilo snittede grøntsager (jeg bruger gerne porrer, bladselleri, gulerødder, kartofler og peberfrugter),
  • 1 dåse bønner (du kan købe bønner som både er udblødt og kogt! #nemt),
  • 100 gram grov pasta eller perlespelt,
  • timian (smag til undervejs),
  • salt, peber, lidt chili.

Hak løget fint, steg det i olivenolien og tilsæt resten af ingredienserne, lad suppen koge i 20-30 minutter og bland derefter bønner, pasta/perlespelt i og smag til med timian og chili. Lad suppen koge til grøntsagerne er møre og pasta/perlespelt er kogt færdigt. Spis suppen som den er, dyp et stykke lækkert, groft brød i og mærk hvordan varmen breder sig. Jeg er ret vild med denne suppe og glæder mig helt til at lave den, når det bliver koldere.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweater weather #Nellyholic