De er satme hurtige!

Hvad jeg egentlig laver når jeg ikke blogger og træner

12065894_10206624656587595_7373364555390921891_n

Der er ofte nogle af som spørger om jeg overhovedet har et arbejde, siden jeg kan træne så meget som jeg gør. Jeg har et arbejde og jeg er så heldig at have et helt fantastisk skema som gør træning om formiddagen og tidlig eftermiddag ret overskueligt og nemt. Det handler selvfølgelig også prioritering. Jeg arbejder ikke fuldtid, hvilket jeg er rigtig glad for. Det gør nemlig at jeg kan træne og lave en masse andre ting, som giver mig glæde og mere overskud.

Jeg er uddannet pædagog med speciale i idræt. Jeg har været uddannet i snart 5 år. Jeg arbejder på en skole i Nordsjælland og det har jeg gjort i lidt over 4 år. Jeg er primært i en 2.klasse som jeg er kontaktpædagog for og så er jeg i SFO’en om eftermiddagen. Jeg elsker mit arbejde og jeg glæder mig til at komme op til børnene når jeg er på vej i toget. Børn er ærlige, enormt omsorgsfulde og jeg får så mange kram hver eneste dag – hvilket andet job er inklusiv daglige omfavnelser? Jeg er fan af børn og satser stærkt på at lave mit eget fodboldhold en dag.

Så ved du hvad jeg laver når jeg ikke træner og skriver på bloggen 🙂

2 kommentarer

  • Jeg arbejder lidt på samme måde som dig, og jeg elsker også mine børn 🙂 De er så ærlige og umiddelbare, og det er sgu rart nogle gange i denne verden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Matilde skrev et indlæg for et par uger siden om hvad hun går og laver, når hun hverken blogger eller træner. Det er en super god idé, da det altid er hyggeligt at lære personen bag skærmen lidt bedre at kende, synes jeg. Så den idé napper jeg! Du kan læse Matildes indlæg HER. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De er satme hurtige!