Orange Kærlighed

Støvledans

støvlerne

Jeg ejer flere sports-, fitness- og vægtløftersko end jeg ejer ganske almindelige sko og støvler. Jeg er bare lidt nærig når det kommer til dagligdags sko og tøj – jeg vil langt hellere bruge mine penge på tøj som jeg kan svede i og sko jeg kan løfte tungt i. Sådan er vi piger jo forskellige. Men jeg øver mig. Og jeg elsker støvler. De giver mig en følelse af at være lidt mere damet og feminin, når jeg går på arbejde eller skal ud med pigerne. Jeg vil gerne øve mig lidt på at være mere feminin. Alt det crossfit kan godt gøre mig lidt hård – både fysisk men også psykisk og så tror jeg at det er vigtigt at jeg får bragt lidt feminint ind i min hverdag igen. Der var nemlig engang hvor jeg kun gik i kjole og havde smykker på hver dag.

Nelly laver selv sko og støvler og da jeg så disse var jeg solgt! De er tilmed til at betale og så går jeg godt i dem, selv på job hvor jeg snildt kan gå 5-6 km på en dag. Med børn rendende i hælene på mig. Jeg er fan, min pung er fan og mit skoskab indeholder nu ét par mere. (Min far må lave walk-in for at alle mine sko kan stå fremme..).

støvlerne1

 Jeg er en idiot til fysisk-shopping – jeg er bedre til online-shopping. Og det foregår mest på Nelly.com som har et kæmpe udvalg og altid frister.. Tjek deres udvalg af træningstøj.. (advarsel: overtræk kan forekomme!). Find støvlerne jeg har på her.

Er den forresten ikke fin den kjole her? Den måtte jeg også eje!

Indlægget er sponsoreret.

2 kommentarer

  • Marie

    Hej. Kunne du ikke lige linke til støvlerne, så jeg kan kigge nærmere på dem. På forhånd tak.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Orange Kærlighed